Kavel XXL

Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

€ 950.000,- tot € 950.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
300 - 400m2
Kaveloppervlak
1775 - 1850m2
Inhoud
900 - 1600m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 6

Over dit project

DE KAVEL IS VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD!

Ben jij opzoek naar een bouwkavel in Utrecht ?

Op zoek naar een écht onderscheidende woonplek? Een plek met veel natuur en alle ruimte om jouw nieuwe huis te verwezenlijken? Ontdek dan deze kavel gelegen in het Maximapark in Utrecht. Hier krijg jij de kans om echt het huis van je dromen te realiseren !

Deze kavel ligt op slechts 5 autominuten van de Ring Utrecht / Maarssen. Op de locatie van een voormalig kwekerij aan de Utrechtseweg ontstaat de mogelijkheid om een unieke plek in een oase van rust te creëren.

Als u in de tuin zit waant u zich in een buitengebied ver van alle drukte die de randstad met zich meebrengt. Maar als u de auto neemt bent u binnen 20 minuten in het centrum van Utrecht.

Maximapark
Het Máximapark is een bijzonder park aan de westkant van Utrecht, tussen Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern. Het park is zowel levendig als rustgevend – en bijna zo groot als de binnenstad van Utrecht! De foto’s geven een goede indruk van de kwaliteit van het park.

Een droomlocatie!
- Bouwkavel van circa 1.800 m²
- Unieke locatie in de randstad
- Tuin op het zuiden en direct aan het Maximapark grenzend
- Op fietsafstand van Vleuten, Haarzuilen, Utrecht en De Meern
- Diverse sport- en recreatievoorzieningen in de buurt
- Basisscholen en voortgezet onderwijs in directe omgeving
- Amsterdam, binnen 30 minuten bereikbaar
- Prima ontsluiting naar snelwegen (geen file ‘s ochtends)
- Veilige & ruime fiets- en wandelpaden aan het Jac P. Thijsselint

Kavels en randvoorwaarden
Er ontstaat de mogelijkheid om één royale kavel te ontwikkelen. Er kan een vrijstaande woning van 750 m³ worden gerealiseerd met een bijgebouw van 150 m². Eventueel kan via een (half verdiepte) kelder de woning nog verder worden vergroot. Door vergunningsvrije bijgebouwen, -uitbouw, -dakkapellen, -kelders, etc. zijn er uitbreidingsmogelijkheden tot wel 2.000 m³.
Koper wordt begeleid door tussenkomst van Kroon Kennisteam en BuildingDesign. In een eerste kennismakingsgesprek worden diverse ontwerpen gepresenteerd. Vervolgens wordt de combinatie van uw wensen, uw budget en de regelgeving vertaald in een schetsontwerp. Na aanvraag en verkrijging van de omgevingsvergunning wordt een aannemer geselecteerd en kan de bouw beginnen. De getoonde foto's zijn inspiratievoorbeelden voor de mogelijkheden op deze fraaie locatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kavel XXL
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
1
Prijs
€ 950.000,- tot € 950.000,-
Type woningen
Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Garage
Tuin
Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Restaurant/cafetaria, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden