Utrecht - Leidsche Rijn Centrum - Levels

Utrecht
Actueel aanbod

€ 389.000,- tot € 1.200.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
76 - 300m2
Kaveloppervlak
1 - 1m2
Inhoud
247 - 1195m3
Aantal slaapkamer(s)
2 - 7

Over dit project

Levels bestaat uit drie afzonderlijke gevarieerde woonblokken met een divers aanbod van appartementen en grondgebonden woonhuizen.
De hoofdmoot in het plan wordt gevormd door twee carré-vormige bouwvolumes met in totaal 64 woningen, waarvan 10 appartementen en 54 eengezinswoningen.

De appartementen (beneden-boven woningen) zijn opgenomen in het blok op de hoek van de Chisinaustraat (bouwnummer 18 en 19) en de Laan van Moskou (bouwnummer 42 t/m 49). De appartementen zijn ruim van opzet, varierend in woonoppervlakte van 112 t/m 147m2 en voorzien van minimaal 4 kamers. De meeste appartementen zijn daardoor groot genoeg voor een gezin. In de plint is ruimte gehouden voor een atelier of kantoor aan huis en toekomstige deelfietsen.

De appartementen grenzen met de buitenruimte aan de gemeenschappelijke binnentuin en hebben prachtig uitzicht over onder andere de Oude Vleutenseweg en groene ruimte met aangrenzend het Amsterdam-Rijnkanaal.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Utrecht - Leidsche Rijn Centrum - Levels
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
70 (waarvan 34 beschikbaar)
Prijs
€ 389.000,- tot € 1.200.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Woningtypen in dit project

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden