Utrecht - Leidsche Rijn Centrum - Levels

Utrecht
Actueel aanbod

€ 625.000,- tot € 1.200.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
147 - 300m2
Kaveloppervlak
1 - 1m2
Inhoud
668 - 1178m3
Aantal slaapkamer(s)
3 - 6

Over dit project

Leidsche Rijn Centrum is als woonlocatie sterk in ontwikkeling. In Leidsche Rijn Centrum-Oost, ook wel bekend als 'Nieuw-Oost', wordt het nieuwbouwproject Levels ontwikkeld, een plan bestaande uit 70 woningen. De contouren van het plan worden bepaald door drie gevarieerde woonblokken met een stedelijke allure waarin zowel appartementen als grondgebonden woningen worden gerealiseerd. De woonblokken zijn voorzien van ruime binnentuinen met een groene ecologische uitstraling. Mobiliteit speelt binnen Levels een belangrijke rol, mede door het aanbieden van elektrische deelauto’s en deelfietsen wordt in het plan een grensverleggende ambitie nagestreefd op het gebied van duurzaamheid en gezonde verstedelijking, die volledig aansluit op het thema Healthy Urban Living van de gemeente Utrecht.

Levels staat voor aantrekkelijk, beweeglijk, daadkrachtig, flink, geestkrachtig, initiatiefrijk, krachtig, levendig, ondernemend en vol energie. Een plek voor iedereen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Utrecht - Leidsche Rijn Centrum - Levels
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
70 (waarvan 16 beschikbaar)
Prijs
€ 625.000,- tot € 1.200.000,-
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden