De Veiling

Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
113 - 157m2
Kaveloppervlak
35 - 244m2

Over dit project

VERKOOP GESTART: Mocht je belangstelling hebben voor één of meerdere woningen, dan kun je je inschrijven via het digitale inschrijfformulier op de http://www.deveiling-utrecht.nl. Je kunt je belangstelling kenbaar maken tot maandag 2 september 2019 tot 12.00 uur

MEET & GREET: Woensdag 28 augustus organiseren we een Meet & Greet van 17.00 tot 19.00 uur.
Je bent dan van harte welkom om binnen te lopen bij ons kantoor aan de Meerndijk 7 in de Meern en jouw laatste vragen aan de makelaars te stellen over
het project voordat de inschrijving sluit.

Op het voormalige veilingterrein in Utrecht, in de wijk 't Zand, in Utrecht ontwikkelt Van Wanrooij Projectontwikkeling 149 nieuwbouwwoningen verdeeld over 20 ruime appartementen (120 m²) en 129 grondgebonden woningen. Een twintigtal woningen hebben 3 volledige bouwlagen en zijn uitgevoerd met 4 slaapkamers.

Alle woningen bieden veel vrijheid voor de kopers om met diverse opties en uitbreidingsmogelijkheden de woning aan te passen aan individuele wensen. Denk aan een aanbouw, aanpassen indeling verdieping, of een dakkapel en inrichting van de zolder.

Alle woningen bieden een eigen parkeerplaats en worden gasloos (met stadsverwarming) ontwikkeld. Naar verwachting start de verkoop van de woningen medio juli 2019!

Koopsommen:
- Rij- en hoekwoningen: vanaf circa € 395.000 v.o.n.
- Rij- en hoekwoningen met 3 bouwlagen: vanaf circa € 415.000 v.o.n.
- Appartementen: vanaf circa € 405.000 v.o.n.

Meld je interesse op de website zodat wij je op de hoogte kunnen houden, want hier wil je straks wonen! Ga naar www.deveiling-utrecht.nl voor meer informatie en om je aan te melden voor een van de woningen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Veiling
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
149
Type woningen
Appartement, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Schuur (hout)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Stadsverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Bioscoop/theater, Fitness, Supermarkt, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

Beumer Makelaardij B.V.
Meerndijk 7
3454HM De Meern
dtak@beumer.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden