Pablo

Utrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Ruim wonen op steenworp afstand van de Domstad, met alle voorzieningen binnen handbereik? Aan de Vleutensebaan, midden in de Leidsche Rijn, verrijst in 2020 een nieuw appartementencomplex met 50 woningen. Pablo is een ontwikkeling van AM in samenwerking met 2DVLOP. Wil jij ook een Pablo? Begin 2020 gaan de woningen in verkoop.

Iedere Pablo heeft een buitenruimte en een eigen parkeerplaats op afgesloten terrein. Op de begane grond is een ruime fietsenberging waar genoeg ruimte is voor jouw stadsfiets! Wel fijn, een afgesloten stalling voor zowel je fiets als auto.
Het grootste deel van het woningaanbod varieert tussen de 75 en 85 vierkante meter, dit drie kamer appartement varieert 10m2 in grootte. Dit is terug te zien in de grootte van de tweede slaapkamer en de woonkamer, welke ruimer zijn bij het type van 85, dan bij die van 75 vierkante meter. In Pablo zijn ook een aantal penthouses beschikbaar, deze zijn heerlijk ruim en hebben een royaal dakterras. Gemiddeld zijn de penthouses 155 vierkante meter en hebben vijf kamers. Ruim wonen met de stad binnen handbereik.

Benieuwd welke Pablo bij jou past? Bekijk het toekomstig woning aanbod hier.
Op dit moment is het nog niet mogelijk om een Pablo te kopen. Naar verwachting gaan de woningenbegin 2020 in verkoop. Via het belangstellingsformulier kun je aangeven in welk woningtype je geïnteresseerd bent en dan houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Pablo
Start verkoop
2020 (1e kwartaal)
Koopwoningen
50
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden