Pablo

Utrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Eind 2019 start AM in samenwerking met 2DVLOP met de verkoop van 50 appartementen in Leidsche Rijn, Utrecht.

De appartementen zullen qua woonoppervlak variëren in grootte tussen circa 70 m2 (2 slaapkamers) en 120 m2 (3 slaapkamers) en een penthouse van circa 160 m2.
Ieder appartement heeft de beschikbaarheid over een buitenruimte en eigen parkeerplaats. Het complex krijgt een U-vorm waardoor een gemeenschappelijke daktuin is ingesloten.

Locatie

Het project is centraal gelegen aan de Pablo Picassostraat. Op de hoek van de Vleutensebaan en Parkzichtlaan in Leidsche Rijn, Utrecht.Op ca. 600m, zeven minuten lopen, van het winkelcentrum én treinstation Terwijde. Diverse sportvoorzieningen zijn op fietsafstand gelegen.

Het project is in voorbereiding en de aanvraag van de omgevingsvergunning zal 4de kwartaal 2019 worden ingediend. De verwachte start bouw is zomer 2020 en oplevering eind 2021.
Wilt u op de hoogte blijven? Dat kan door via de knop "ik heb belangstelling" uw gegevens achter te laten.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Pablo
Start verkoop
2019 (4e kwartaal)
Koopwoningen
50
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden