Pablo

Utrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Wil je ook ruim wonen op steenworp afstand van Leidsche Rijn centrum, met alle voorzieningen binnen handbereik? Dat kan in Pablo! Aan de Pablo Picassostraat verrijst in 2020 een nieuw appartementencomplex met 50 duurzame woningen.
Het woningaanbod zal variƫrend zijn en bestaat onder andere uit 2-kamerappartementen (66 m2) en 3-kamerappartementen (77 tot maar liefst 122 m2!). Daarnaast zullen ook 4-kamerappartementen en riante penthouses ( van 144 tot 170 m2) niet ontbreken. Alle woningen zijn voorzien van een eigen balkon(s) of royaal dakterras, parkeerplaats en berging. Wil jij ook een Pablo? Dan vragen wij nog even jouw geduld.

Op dit moment is AM druk bezig met de verdere uitwerking van het definitieve plan. Naar verwachting gaan de woningen in het tweede kwartaal van 2020 in de verkoop. Maar laat alvast van je horen en vul het belangstellingsformulier in. Hier kun je ook aangeven in welk woningtype je geĆÆnteresseerd bent. Wij houden je vervolgens op de hoogte van de ontwikkelingen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Pablo
Start verkoop
01-05-2020
Koopwoningen
50
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden