energie vergelijken

De Haar Buyten

Utrecht - Haarzuilens
Actueel aanbod

€ 595.000,- tot € 1.095.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
160 - 300m2
Kaveloppervlak
172 - 261m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 6

Over dit project

FABELACHTIG WONEN IN HAARZUILENS

Op drie prachtige locaties nabij het dorp Haarzuilens, vlak bij de stad Utrecht, maar toch midden in de natuur, kunt u straks wonen in één van de 16 exclusieve woningen. In de komende periode zullen wij drie locaties, aan de Ockhuizerweg 35 en 39 en achter de Rijndijk 2-4, ontwikkelen. 
De nieuwbouwwoningen zijn niet meer beschikbaar.

De verkoop van de woningen in de boerderij is gestart op 20 november 2021.
U kunt zich inschrijven voor de koop van een woning in de boerderij in het project De Haar Buyten. Dit kunt u doen via de makelaar, zie de informatie op de projectwebsite www. dehaarbuyten.nl.

Ockhuizerweg 35
De locatie Ockhuizerweg 35 bevindt zich aan de rand van het dorp Haarzuilens, met een weids uitzicht over de landerijen en de Haarrijnseplas.
De bestaande boerderij op dit perceel met aangebouwde schuur zal volledig worden getransformeerd naar 3 moderne woningen. Daarnaast worden op ruime kavels 7 moderne nieuwe woningen gerealiseerd waarvan 4 woningen als 2 twee-onder-een-kap woningen en 3 woningen als 1 drie-onder-een-kap woning. De woningen hebben een woonoppervlakte (GO) van circa 162 tot wel 262 m2.

Ockhuizerweg 39
De locatie aan de Ockhuizerweg 39 is omgeven door natuur en landerijen, en is gelegen op korte afstand van het dorp Haarzuilens.
Op deze locatie worden 3 ruime, vrijstaande woningen ontwikkeld met een woonoppervlakte variërend van circa 212 tot 296 m2 op ruime percelen.

Achter Rijndijk 2-4
De 3 vrijstaande woningen die gerealiseerd zullen worden op de locatie aan de Rijndijk hebben een fantastisch uitzicht op het Kasteel De Haar en zijn gelegen aan de rand van het door Natuurmonumenten nieuw aangelegde Parkbos De Haar. De woningen, met een woonoppervlakte van circa 205 m2, komen op zeer ruime percelen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Haar Buyten
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
16
Prijs
€ 595.000,- tot € 1.095.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden