De Haar Buyten

Utrecht - Haarzuilens
Actueel aanbod

€ 1.075.000,- tot € 1.075.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
160 - 300m2
Kaveloppervlak
172 - 261m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 6

Over dit project

FABELACHTIG WONEN IN HAARZUILENS

100% VERKOCHT!!

De bestaande boerderij is volledig getransformeerd naar 3 moderne, zeer ruime woningen. Eén woning in het voorhuis en twee fantastische woningen op de voormalige ‘hooizolder’.

De boerderij is in zijn huidige vorm omstreeks 1955 gebouwd. Van het voormalige agrarische bedrijf is alleen de boerderij behouden gebleven. Deze boerderij is binnenin volledig getransformeerd tot 3 moderne woningen, terwijl de uitstraling van de boerderij behouden is gebleven. In het voorhuis is een woning, type B1, gerealiseerd, waarbij een deel van de voormalige schuur is betrokken, waardoor deze woning met maar liefst 5 ruime slaapkamers zeer royaal te noemen is.

De locatie Ockhuizerweg 35 bevindt zich aan de rand van het dorp Haarzuilens. Vanaf deze locatie is er een weids uitzicht over de dierenweide, natuurgebieden en landerijen.

Kenmerken:
- Perceeloppervlakte: ca. 665m²
- Woonoppervlakte: ca. 262m²
- Aantal slaapkamers: 5
- CV-ketel met radiatoren
- Geïsoleerde woning
- Twee parkeerplaatsen op mandelig erf

- Exclusief keukeninrichting
- Badkamer en 2 toiletten exclusief sanitair en tegelwerk

Erfpacht
In 2000 heeft Natuurmonumenten het landgoed Haarzuilens verworven (389 hectare). Natuurmonumenten beheert sindsdien het grootste deel van het buitengebied in Haarzuilens.
De grond waarop de 16 woningen in De Haar Buyten gerealiseerd worden, is eveneens eigendom van Natuurmonumenten. Ook hier heeft Natuurmonumenten de grond uitgegeven in erfpacht.
Aan die erfpacht is een opstalrecht gekoppeld. Dat wil zeggen dat de erfpachter het recht heeft om op de betreffende grond een opstal, bijvoorbeeld een woning, te realiseren en in eigendom te hebben.

De erfpachtcanon voor deze woning bedraagt: € 344,- per maand.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Haar Buyten
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
16
Prijs
€ 1.075.000,- tot € 1.075.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Eengezinswoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Actueel

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden