Nedereindseweg

Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

€ 675.000,- tot € 675.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
2240 - 2240m2

Over dit project

TE KOOP:
Royale kavel, bestemd voor nieuwbouw, op ca. 2.240 m2 eigen grond aan de Nedereindseweg 541 te Utrecht. Gelegen aan een rustige landweg nabij Utrecht, Nieuwegein en Leidsche Rijn in parkachtig, agrarisch gebied met goede uitvalswegen naar de snelwegen A2 en A12. Op circa 15 min afstand van de binnenstad van Utrecht en Nieuwegein. Op deze kavel mag u uw eigen droomhuis ontwikkelen. In combinatie met een bijgebouw naast uw woonhuis kunt u de kavel optimaal benutten voor uw hobby of werk. De bestemming is wonen met een aan-huis-verbonden bedrijf. Ook een bed & breakfast en hobbymatig agrarisch gebruik is toegestaan.

Het vergroten van de kavel is mogelijk door het toevoegen van beschikbare agrarische grond, gelegen achter deze kavel.

Een particuliere bouwkavel betekent zelf bouwen. Een eigen kavel betekent ook bouwen aan uw woonwensen. De grootte van uw woning, het ontwerp, het aantal kamers en de indeling, u heeft het allemaal zelf in de hand. Laat één van deze kavels uw droomlocatie worden. Graag informeren wij u verder over de reeds uitgewerkte bouwplannen.

De getoonde beelden zijn schetsen van mogelijke bebouwing. De makelaar kan u voorzien van een door een aannemer uitgewerkt bouwplan, inclusief tekeningen, technische omschrijving en bouwkostenindicatie.

NB: Op de kavel waren tot voor kort oude opstallen aanwezig, welke onlangs zijn gesloopt. Een klein deel van de oude bebouwing is nog aanwezig, maar kan na verkoop, in opdracht van de verkoper, worden gesloopt. De verkoper kan er tevens voor zorgdragen dat de kavel bouwrijp wordt opgeleverd.

Kenmerken:

Vraagprijs: 675.000,-- euro k.k.
Oppervlakte totaal ca. 2.240 m²
Afmeting kavel ca. 60 x 36 m
Hoofdgebouw: maximaal 800 m3, goothoogte 4 m, bouwhoogte 9
Bijgebouw: bouwhoogte 3 m of met kap 4,5 m

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nedereindseweg
Koopwoningen
1
Prijs
€ 675.000,- tot € 675.000,-
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden