Goudestein

Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

€ 995,- p.m. tot € 1.625,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
66 - 145m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

Welkom bij Goudestein, de plek voor een rijk leven aan de Vecht. In het Van Heukelompark in Utrecht worden 31 huur appartementen, 26 grondgebonden huurwoningen en 3 starterswoningen gerealiseerd voor een groen, sociaal en ruimtelijk bestaan. De verschillende gebouwonderdelen lopen elegant in elkaar over door gebruik van één type baksteen in variërende metselwerk verbanden.

Goudestein ligt in Utrecht rond een groen binnenhof en het aanzicht is aan de parkzijde, op de prominente hoek aan de Vecht, afgerond met een hoger appartementengebouw. Vrijwel alle woningen zijn georiënteerd op het groen of het water, voor een optimale beleving van de omgeving voor jonge gezinnen. Een energieke en inspirerende ontmoetingsplek. Zoals het hoort aan de rivier.

De huurwoningen en appartementen worden naar verwachting medio januari 2019 opgeleverd. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Beumer Garantiemakelaars en MVGM.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Goudestein
Huurwoningen
60
Huurprijs (p.m.)
€ 995,- tot € 1.625,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden