Van der Marckhof

Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

€ 1.185,- tot € 1.625,-

Kenmerken

Woonoppervlak
122 - 172m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 4

Over dit project

NOG MAAR 1 WONING BESCHIKBAAR

Omarmd door de Van der Marckstraat, Koppestokstraat, Cornelis Roobolstraat en Blois van Treslongstraat ligt de Van der Marckhof: 46 eengezinswoningen in de solide bouwstijl van Dudok.

BESCHIKBAAR:

Blois van Treslongplein 11

Huurprijs: € 1.445,00 per maand

Deze hoekwoning met 4 slaapkamers heeft een oppervlakte van 149 m² en een tuin gelegen op het noordwesten.

De keuken is voorzien van moderne inbouwapparatuur waaronder een afwasmachine, koel-vries combinatie, inductiekookplaat, RVS afzuigkap en combioven.

De moderne badkamer is voorzien van designradiator, hangtoilet, wastafel en douche met glazen wanden.

Deze woning is luxe afgewerkt en is voorzien van zonnepanelen waarvan de opbrengsten voor de huurder zijn. Hierdoor is de woning zeer energiezuinig. De wanden worden wit en behangklaar opgeleverd.

Het project is gelegen tussen het Julianapark en de Vecht en bestaat uit 4 woonblokken. Alle woningen zijn gelegen aan het fraaie binnenterrein dat tevens plaats biedt voor het parkeren van uw auto.

Geuzenwijk ligt in de wijk Zuilen, ooit een zelfstandige gemeente langs de westoever van de prachtige Vecht. Her en der vind je nog authentieke stukjes geschiedenis, zoals het beroemde Slot Zuylen. Vandaag de dag is Zuilen een mix van leuke buurtjes, met ieder hun eigen karakter. Zoals Geuzenwijk, een bruisende buurt met een echte Utrechtse inslag. Alle voorzieningen zijn aanwezig in Geuzenwijk. De winkels van de Amsterdamsestraatweg zijn op loopafstand.

De woning is per direct beschikbaar! Interesse? Meld je aan op de projectwebsite en laat direct uw gegevens achter.

Projectwebsite: www.hureninvandermarckhof.nl
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Beumer Garantiemakelaars en REBO Vastgoedmanagement

Meer informatie

Kenmerken

Project
Van der Marckhof
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
46
Huurprijs
€ 1.185,- tot € 1.625,-

Locatie

Stel je vraag

Contact

Beumer Makelaardij B.V.
Meerndijk 7
3454HM De Meern
ramon@dewoonexpert.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden