Van der Marckhof

Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

€ 1.185,- tot € 1.625,-

Kenmerken

Woonoppervlak
122 - 172m2
Aantal kamers
3 - 4

Over dit project

Nieuwbouw huurwoningen in Utrecht.

Omarmd door de Van der Marckstraat, Koppestokstraat, Cornelis Roobolstraat en Blois van Treslongstraat ligt de Van der Marckhof: 46 eengezinswoningen in de solide bouwstijl van Dudok.

Met een woonoppervlakte van 130 tot 149 m2, moderne keuken en badkamer, vier slaapkamers en een zolder heb je hier lekker de ruimte. De huizen liggen met hun achtertuinen rond een parkje, waar je ook je auto parkeert. Handig, want je stapt zo met je boodschappen de tuin in. De fiets stal je gewoon in het schuurtje. En de kinderen spelen veilig in het parkje, tot je ze roept over het tuinhek. Net als vroeger.

Geuzenwijk ligt in de wijk Zuilen, ooit een zelfstandige gemeente langs de westoever van de prachtige Vecht. Her en der vind je nog authentieke stukjes geschiedenis, zoals het beroemde Slot Zuylen. Vandaag de dag is Zuilen een mix van leuke buurtjes, met ieder hun eigen karakter. Zoals Geuzenwijk, een bruisende buurt met een echte Utrechtse inslag. Alle voorzieningen zijn aanwezig in Geuzenwijk. De winkels van de Amsterdamsestraatweg zijn op loopafstand.

Huurprijzen van beschikbare woningen vanaf € 1.280,- per maand.

De huurwoningen zijn per direct beschikbaar! Interesse? Vanaf woensdag 12 december verwelkomen wij je graag iedere week (met uitzondering van 2e kerstdag en 2 januari 2019) tussen 16.00 en 17.00 uur in de modelwoning aan het Blois van Treslongplein 1.

Projectwebsite: www.hureninvandermarckhof.nl
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Beumer Garantiemakelaars en Rebo.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Van der Marckhof
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
46
Huurprijs
€ 1.185,- tot € 1.625,-

Locatie

Stel je vraag

Contact

Beumer Makelaardij B.V.
Meerndijk 7
3454HM De Meern
ramon@dewoonexpert.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden