Haarzicht fase 3, 9 vrije kavels

Utrecht
Actueel aanbod

€ 645.000,- tot € 645.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
658 - 658m2

Over dit project

U heeft ongetwijfeld wel eens uw gedachten laten gaan over uw eigen vrijstaande droomhuis op een ruime kavel. Wel, die gedachten kunnen in Haarzicht werkelijkheid worden: met een locatie die ongetwijfeld uw inspiratie prikkelt. Want wie wilt er nu niet wonen in een landelijke omgeving met een geitjesboerderij of een plattelandswinkel als buren en een kasteel bijna in uw achtertuin!

Het is een droom van velen, die maar door weinigen in praktijk kan worden gebracht: het bouwen van een eigen huis. Natuurlijk zijn er bestaande woningen die aansluiten bij uw eigen ideeën. Maar het summum van woongenot is wel het ontwerpen van de woning die perfect op uw eisen en wensen is toegesneden. Binnenkort starten wij met de verkoop van 9 vrije kavels welke gelegen zijn in deelgebied Parkzoom, fase 3 in Haarzicht. De kavels variëren van 658 m2 tot 1.337 m2 waarbij sommige kavels als extra nog agrarische kavels hebben variërend van 1.528 m2 tot maar liefst 7.786 m2. Als dit niet vrij wonen is!

Wij hebben voor elke kavel een kavelpaspoort gemaakt waarop u kunt zien hoe groot de bouwkavel is en wat het bebouwingsvlak is voor de gewenste woning en hoe groot het gedeelte van de agrarische kavel is met agrarische bestemming (indien van toepassing). Binnen het beeld-kwaliteitsplan voor Haarzicht heeft u nog genoeg gelegenheid om uw ideeën te realiseren. Er zijn ruime normen opgesteld voor de bebouwing per kavel. Ook de maximale volumes per kavel bieden u alle speelruimte. Qua architectuur spreekt het voor zich dat het algemene beeld van Haarzicht, deelgebied Parkzoom, leidend zal zijn: niet alleen wat de toekomstige bebouwing van geheel Haarzicht betreft, maar ook het unieke decor van Vleuten. Hier past een vormgeving die teruggrijpt naar het verleden, met natuurlijke materialen die door veroudering alleen maar mooier worden. En dan is het aan úw inspiratie en die van uw eigen architect om definitief vorm te geven aan uw woondroom...

Haarzicht heeft als uitgangspunt een duurzame en gasloze wijk van Utrecht. De EPC voor de woningen bedraagt 0 tot -0,3 (Nul Op de Meter-woning). Om dit te bereiken zullen de daken voor een zeer groot deel worden uitgerust met zonnepanelen. De verkoop staat gepland voor januari a.s.. Schrijf u nu in als belangstellende en we houden u op de hoogte over de start verkoop.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Haarzicht fase 3, 9 vrije kavels
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
9 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 645.000,- tot € 645.000,-
Type woningen
Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden