BU31

Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
47 - 91m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Comfortabele stadsappartementen
Leef je leven voluit!

Wonen in een stoer, robuust en nieuw appartementengebouw in Utrecht Noordoost? In het 3e kwartaal van 2019 start de verkoop van BU31 appartementen aan de Van Esveldstraat in Utrecht. Leef je leven voluit en kies straks voor één van de 46 fraaie nieuwbouwappartementen. Iets voor jou?

Een plek waar je jezelf kunt zijn
Stel je eens even voor: een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn op loopafstand van het Griftpark, vlakbij de Utrechtse binnenstad en met een OV-halte voor de deur. Maar het wordt nog mooier. BU31 ligt namelijk midden in de gewilde Zeeheldenbuurt. Aan de voorzijde kijk je uit over de rustige en groene Van Esveldstraat. Aan de achterzijde droom je eindeloos weg over het water van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Meld je interesse zodat wij je op de hoogte kunnen houden. Want hier wil je straks wonen! Ga naar www.bu31.nl voor meer informatie en om je aan te melden voor een van de appartementen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
BU31
Koopwoningen
46
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Balkon
Balkon
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Supermarkt, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

Beumer Makelaardij B.V.
Meerndijk 7
3454HM De Meern
nieuwbouw@beumer.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden