Wonderwoods (vrije sector huur)

Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 157m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

WONEN MET EEN WOW
In Wonderwoods woon je omgeven door natuur, met de bruisende stad aan je voeten. En zeg nou zelf: uitgaan is toch het allerleukst als je bijna thuis bent? Eenmaal thuis geniet je bij Wonderwoods vooral van de rust en het groen. Van het weidse uitzicht en het gezellige buurtgevoel. Dat noemen we: Wonen met een WOW.

Wonderwoods is een landmark voor Utrecht, de nieuwe standaard voor gezond stedelijk leven. Een plek om van te houden. Een plek om je over te verbazen. Waar anders komt de tuinman abseilen om de bomen en struiken op jouw balkon te verzorgen?

Met 252 zeer energiezuinige en instapklare woningen, van studio tot royaal loft, is Wonderwoods de ideale woonlocatie voor moderne stedelingen die bewust en duurzaam willen leven. Is wonen in Wonderwoods iets voor jou?

Huurwoningen
In de hoogste toren van architectenbureau Stefano Boeri Architetti komen 148 huurwoningen van verschillende afmetingen. De toren van MVSA Architects zal 106 woningen bestemd voor de verhuur krijgen.

Start verhuur
De verhuur van de vrije sector huurappartementen start op 5 maart 2024.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonderwoods (vrije sector huur)
Start verhuur
05-03-2024
Woningen
0 van 192 beschikbaar
Type woningen
Appartement, Maisonnette

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Huur
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden