Wonderwoods (vrije sector huur)

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

€ 1.325,- p.m. tot € 2.910,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
57 - 157m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 4

Over dit project

WONEN MET EEN WOW
In Wonderwoods woon je omgeven door natuur, met de bruisende stad aan je voeten. En zeg nou zelf: uitgaan is toch het allerleukst als je bijna thuis bent? Eenmaal thuis geniet je bij Wonderwoods vooral van de rust en het groen. Van het weidse uitzicht en het gezellige buurtgevoel. Dat noemen we: Wonen met een WOW.

Wonderwoods is een landmark voor Utrecht, de nieuwe standaard voor gezond stedelijk leven. Een plek om van te houden. Een plek om je over te verbazen. Waar anders komt de tuinman abseilen om de bomen en struiken op jouw balkon te verzorgen?

Met 252 zeer energiezuinige en instapklare woningen, van studio tot royaal loft, is Wonderwoods de ideale woonlocatie voor moderne stedelingen die bewust en duurzaam willen leven. Is wonen in Wonderwoods iets voor jou?

Huurwoningen
In de hoogste toren van architectenbureau Stefano Boeri Architetti komen 148 huurwoningen van verschillende afmetingen. De toren van MVSA Architects zal 106 woningen bestemd voor de verhuur krijgen. 

Verhuur
De eerste toewijzing van de vrije sector huurwoningen heeft plaatsgevonden. Binnenkort worden de kandidaat huurders op de hoogte gesteld.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonderwoods (vrije sector huur)
Start verhuur
Verhuur gestart
Woningen
19 van 193 beschikbaar
Huurprijs (p.m.)
€ 1.325,- tot € 2.910,-
Type woningen
Appartement, Maisonnette

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Huur
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden