DSL24

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Utrecht - Utrecht
Toekomstig aanbod

€ 387.500,- tot € 430.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
92 - 106m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

Verkoop gestart: Om voor één van de appartementen in aanmerking te komen, kun je via de projectwebsite dsl24.nl het
digitale inschrijfformulier invullen en achterlaten in jouw digitale dossier.

De voormalige Ariënsschool in de Utrechtse wijk Hoograven wordt getransformeerd naar 8 gasloze en Plus-Op-De-Meterwoningen (POM), waarbij nadrukkelijk wordt gelet op wooncomfort en gezondheid voor de eindgebruikers.

Het project DSL24 ligt vlakbij diverse voorzieningen. Zo bevindt zich in de directe omgeving het winkelcentrum ''Hart van Hoograven'' en verschillende sportverenigingen waaronder tennisvereniging At Risk en sportvereniging Dvsu. Ook bevindt DSL24 op vlak bij de Vaartsche Rijn met het nieuwe restaurant Op Zuid. Hoograven is volop in ontwikkeling. De oude industrie en bedrijvigheid in de omgeving van Rotsoord maken plaats voor leuke culturele voorzieningen en horecagelegenheden. Een gezellige plek tussen de Rivierenwijk, Hoograven/Tolsteeg en het Ledig Erf in. Hoograven ligt aan de zuidkant van Utrecht, op korte afstand van het centrum en het Ledig Erf. Het centrum van Utrecht is op maar 15 minuten fietsafstand gelegen.

MultiProp Vastgoed Ontwikkeling heeft in samenwerking met Architectenbureau Ruben Wennekers een bijzonder duurzame transformatie voorbereid naar 8 luxe en energiezuinige appartementen. Hierbij is de oorspronkelijke baksteengevel in het zicht gelaten en worden de markante erkers in de voorgevel behouden. Ook de entrees aan de achterzijde en de bestaande dakvorm blijven in hun oorspronkelijke vorm. De appartementen op de begane grond zijn met 3.5 meter vergroot.
De terrassen van de appartementen op de eerste verdieping beschikken over enorme terrassen vanaf 25 m². Zie de impressies welke een goed beeld geven van de ruimtelijke kwaliteit. Wat dacht u van de grote entresols ? Hoe ruimtelijk kun je het krijgen ?

Op het gebied van duurzaamheid wordt dit project een uniek voorbeeld voor duurzaam transformeren van 8 bestaande vastgoed naar woningen. Het project DSL24 krijgt een ongekend hoge gemiddelde GPR-score voor de thema’s Energie, Milieu, Gezondheid, Gebruikskwaliteit en Toekomstwaarde. Ook op het gebied van energiezuinigheid is afgesproken dat alle appartementen zowel gasloos als Plus-op-de-Meterwoningen te maken met hoogwaardige isolatie, PV-panelen en thermische PVT-panelen in combinatie met warmtepompen. MultiProp: “Met dit project willen we laten zien waar MultiProp toe in staat is als het gaat om circulair en duurzaam renoveren en transformeren waarbij eindgebruikers energiezuinig, comfortabel en gezond kunnen leven in vernieuwd vastgoed.”

Alle appartementen krijgen de beschikking over een parkeerplaats op het eigen afgesloten binnenterrein. Optioneel kan gekozen worden voor een laadpunt voor een elektrisch voertuig. De buitenruimten zijn riant en variëren van 25 tot meer dan 50 m².

De makelaars Beumer Garantiemakelaars en Grada Jager Makelaardij informeren u graag!

LET OP! De woningen worden verkocht op basis van kosten koper.

Meer informatie

Kenmerken

Project
DSL24
Koopwoningen
8
Prijs
€ 387.500,- tot € 430.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Lucht-Water Warmtepomp, Vloerverwarming
Balkon
groter dan 15 m2
Overige
Oplaadpunt elektrische auto
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden