De Parkwachter Penthouses

Utrecht
Actueel aanbod

€ 800.000,- tot € 1.140.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
170 - 237m2
Aantal kamers
4 - 5

Over dit project

De penthouses bieden een zee van ruimte met een vrij uitzicht over Park Leeuwesteyn. Het duurzame nieuwbouwproject wordt een bijzonder grootse oase van rust en ontspanning tussen het levendige centrum van Leidsche Rijn en Utrecht. In deze video legt de projectontwikkelaar uit wat er zo bijzonder is aan De Parkwachter. Bekijk de beschikbaarheid van de penthouses in de woningzoeker.

Bekijk hier de brochure van De Parkwachter Penthouses.

Kenmerken van Penthouse type O

*Woonoppervlakten van ca. 237 m²
*Penthouses met 5 kamers
*Grote buitenruimte aan de parkzijde en op het zuiden
*Plafondhoogtes van 3,00 meter met plaatselijke vides van wel 5,8 meter hoog
*Entresols type penthouse O 2,6 meter
*Inclusief vloerverwarming én vloerkoeling
*Direct aan het toekomstige Park Leeuwesteyn
*Alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand 
*Bekijk hier de beschikbare woningen
Kenmerken Penthouse type P

*Woonoppervlakten van ca. 170 m²
*Penthouses met 4 kamers
*Grote buitenruimte aan de parkzijde en op het zuiden
*Plafondhoogtes van 3,00 meter met plaatselijke vides van wel 5,8 meter hoog
*Inclusief vloerverwarming én vloerkoeling
*Direct aan het toekomstige Park Leeuwesteyn
*Alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand 
*Bekijk hier de beschikbare woningen

Bijzondere architectuur
Naast bovenstaande kenmerken heeft De Parkwachter er nog een aantal, namelijk de architectuur en de service Butler Point. In de volgende video vertelt de architect Groosman over de bijzondere architectuur van De Parkwachter en in de volgende video vertelt Butler Point wat deze service betekent voor De Parkwachter.

Duurzaamheid
In De Parkwachter vinden wij duurzaamheid een erg belangrijk aspect. Uiteraard gelden er voor nieuwbouwprojecten bepaalde duurzaamheidseisen, maar voor dit prachtige gebouw vonden wij dat niet voldoende en doen we er een extra schep bovenop. Voor de kenners onder u: De EPC van een nieuwbouwhuis dient 0,4 te zijn, terwijl deze bij De Parkwachter maar liefst -0,2 is. Dat betekent dat het gebouw energie oplevert! Dit doen we onder andere met gesloten bronnen warmte– en koude opslag in de grond, triple glas, gasloos, zonnepanelen en nog veel meer. Bekijk hier de video (LINK) van dit duurzame klimaarsysteem.

De Duurzaamheidshypotheek
Omdat De Parkwachter zeer duurzaam gebouwd zal worden, heeft u de mogelijkheid om via VORM Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen. Meer weten? Bekijk hier de video van de kick-off van De Parkwachter over de Duurzaamheidshypotheek.

De locatie
De Parkwachter wordt gerealiseerd in het prachtige Leidsche Rijn Centrum, langs de Madridstraat en aan het grote toekomstige Park Leeuwesteyn. Een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee u op de snelweg A2 zit. Daarnaast bent u via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

Parkeren
Het parkeren in de Parkwachter gebeurt grotendeels met behulp van een innovatief parkeerliftsysteem. Dit systeem wordt wereldwijd toegepast, is veilig in gebruik en werkt snel. In deze video ziet u hoe het systeem functioneert.

De Planning
De start van de bouw is gepland in het voorjaar van 2019 en De Parkwachter zal in het najaar van 2020 worden opgeleverd

Interesse?
Heeft u interesse in een woning in De Parkwachter ? Schrijf u hier in dan we houden u op de hoogte. Download hier  alle beschikbare verkoopdocumenten van De Parkwachter.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Parkwachter Penthouses
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
4 (waarvan 3 beschikbaar)
Prijs
€ 800.000,- tot € 1.140.000,-
Type woningen
Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden