Pieterstraat Utrecht 10 huurwoningen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
32 - 108m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

PIETERSTRAAT - Utrecht

8 STUDIO’S en 2 APPARTEMENTEN

Achter de jaren ’20-gevel van Pieterstraat 5 in Utrecht vind je tien knap gerenoveerde woningen. Er zijn twee ruime appartementen en maar liefst acht studio’s, jouw plek zit er ongetwijfeld tussen.

Ben je opzoek naar ruimte? Dan kies je misschien wel het driekamerappartement van 108 m2, of het tweekamerappartement van 50 m2. Is compact wonen meer jouw ding? Kijk dan eens naar een van de acht studio’s. Die zijn tussen de 32 en 49 m2 en slim ingedeeld. Je kunt daar in je eentje of samen heel comfortabel wonen.

Elke studio en appartement heeft een eigen berging in de kelder. Ook je fiets staat veilig en droog. Die parkeer je in de gezamenlijke fietsenstalling, in de afgesloten parkeerruimte op de begane grond. Heb je een auto? Een auto zal je op een locatie als deze niet snel nodig hebben, maar weet dat er een aantal inpandige parkeerplaatsen beschikbaar zijn voor de verhuur. Daar blijft jouw auto keurig schoon.

Kom jij hier wonen?

Achter de gevel van de Pieterstraat 5 komen 8 studio’s en 2 appartementen.
8 studio’s variërend van 32 tot 49 m2 woonoppervlakte
1 tweekamer appartement van 50 m2 woonoppervlakte
1 driekamer appartement van 108 m2 woonoppervlakte

De Pieterstraat ligt midden in Utrecht. Bekijk de locatie maar eens op de kaart. Je kunt je toch geen betere plek wensen om te wonen? De Pieterstraat is mooi thuiskomen: via de Kromme Nieuwegracht of het Pieterskerkhof wandel je langs indrukwekkende gevels, tot je voor je voordeur staat. Laten we de plek verkennen. Kijk eens om je heen! Waar je ook naar toe wandelt, er is zoveel te zien. Je bent omgeven door hotspots: de leukste winkels, topnotch horeca, een fijne dosis cultuur en prachtige oude gebouwen. Een unieke locatie, rustig om te wonen en toch vlakbij de levendigheid van het centrum. En als je dan toch eens verder weg wilt, maak je gebruik van het openbaar vervoer. Utrecht Centraal station bereik je in 10 minuten wandelen of in 5 minuten met de bus. De bushalte bereik je in enkele minuten te voet. Een locatie om van te genieten.

Geïnteresseerd in een van de woningen? Schrijf je nu snel in of ga naar: www.bridgeswonen.nl voor meer informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Pieterstraat Utrecht 10 huurwoningen
Huurwoningen
10
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Eigendom
Huur
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden