Zipcode 3543

Utrecht - Utrecht
Toekomstig aanbod

€ 150.000,- tot € 1.000.000,-
€ 700,- tot € 1.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
40 - 200m2

Over dit project

PROJECT ZIPCODE3543

Op dit moment zijn we 1 van de 5 partijen die op basis van een voorselectie door de gemeente Utrecht zijn geselecteerd voor de ontwikkeling van de bouwlocatie grenzend aan Reykjavikstraat en Stockholmstraat in het centrumplan Leidsche Rijn. Samen met jou willen we invulling geven aan de definitieve inzending voor de selectieprocedure. Als de kavel aan ons (en jullie) wordt gegund, zullen we samen de plannen verder uitwerken.

WOONWENSEN
Om jouw woning te kunnen realiseren willen wij graag weten wat jouw woonwensen zijn. Hoe beter het ontwerp aansluit op de woonwensen hoe groter de kans is dat het project ook wordt gerealiseerd.

Na aanmelding ontvang je een e-mail met inloggegevens voor jouw online dashboard. Daarin staan de gegevens die je bij de aanmelding invult. Graag willen wij al in een vroeg stadium van de ontwikkeling weten waar jouw voorkeuren en woonwensen liggen. Ook deze voorkeuren worden opgeslagen in jouw eigen account

Het dashboard bevat tevens een digitale enquête. Hoe zorgvuldiger jij en andere geïnteresseerden de enquête invullen, hoe beter wij het ontwerp kunnen afstemmen op jullie specifieke wensen.

NIEUWBOUW HEEFT FLINK WAT VOORDELEN:
- Comfortabel: een nieuwbouwwoning is goed geïsoleerd en voldoet aan de strengste eisen voor geluidsisolatie. In de regel heb je geen radiatoren meer, maar fijne vloerverwarming.

- Veilig: De modernste veiligheidseisen zijn verwerkt in het ontwerp, maar ook in het openbaar gebied. Vaak is er een Politiekeurmerk Veilig Wonen waarmee je ook nog wel eens korting op je verzekeringspremie kunt krijgen.

- Financieel In tegenstelling tot een bestaand huis, koop je een nieuwbouwwoning vrij op naam (v.o.n.): je betaalt geen overdrachtsbelasting en de notaris- en kadasterkosten voor de overdracht zijn inbegrepen in de koopprijs.

- Makkelijk: Bij een nieuwbouwwoning heb je in de eerste jaren nauwelijks onderhoudskosten. Op bijna alles zit garantie
Persoonlijk: Een nieuwbouwwoning is, onder meer via meer en minderwerk, naar eigen smaak in te richten.
- Duurzaam Je woont energiezuinig; nieuwbouwwoningen zijn goed geïsoleerd en je hebt meestal een veel lagere energierekening dan bij bestaande bouw. Een nieuwbouwhuis is daarmee bijna 30% energiezuiniger dan een woning die circa 25 jaar geleden is gebouwd.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Zipcode 3543
Koopwoningen
600
Huurwoningen
600
Prijs
€ 150.000,- tot € 1.000.000,-
Huurprijs
€ 700,- tot € 1.500,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden