Leidsche Rijn Hoogbouwkavel

Utrecht - Utrecht

€ 150.000,- tot € 1.000.000,-
€ 700,- tot € 1.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
40 - 200m2

Over dit project

Leidsche Rijn Centrum-Noord zoekt ondernemers en bewoners. In totaal komen er ongeveer 800 tot 1.200 woningen grenzend aan het Station Leidsche Rijn voor verschillende doelgroepen. Koop en huur, studio's en penthouses, 2- en misschien wel 3-laagse woningen in verschillende woontorens tot maximaal 140 meter hoogte.

De gemeente is momenteel op zoek naar een partij die het geplande programma binnen de kaders kan ontwikkelen, financieren, realiseren en exploiteren en/of verkopen. De gemeente is voornemens een partij te kiezen door middel van een openbare selectie (tender). Hiervoor is inmiddels een selectieprocedure opgezet.

Wij nemen als team ook deel aan deze tender en zijn op zoek naar enthousiaste en stoere toekomstige bewoners en ondernemers in deze hoogbouwkavel. Aangezien we ons nog in een tenderprocedure bevinden, is er geen garantie dat we daadwerkelijk zullen winnen. Maar ben jij op zoek naar een nieuwbouwwoning of een inspirerende werklocatie op 2 minuten lopen van Station Leidsche Rijn cetrum, op 15 minuten fietsen van de Dom, binnen 2 minuten met de auto op de A2 en wil je eventueel meedenken in het ontwikkelproces? Meld je dan nu aan!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Leidsche Rijn Hoogbouwkavel
Koopwoningen
600
Huurwoningen
600
Prijs
€ 150.000,- tot € 1.000.000,-
Huurprijs
€ 700,- tot € 1.500,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden