Haarzicht algemeen

Utrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

In de nabije toekomst kunt u wonen op de locatie Haarzicht in Vleuten. In het vierde kwartaal van 2018 start de bouw van de eerste woningen op deze locatie, direct gelegen naast landgoed Haarzuilens. Omgeven door historie en natuur worden hier circa 510 nieuwbouw woningen en een basisschool met kinderopvang gebouwd.

Straks zullen er veel verschillende soorten woningen aangeboden worden in Haarzicht, rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-één kap- en vrijstaande woningen maar ook vrije kavels om uw eigen “kasteel” op te ontwerpen en te bouwen. Hier woont u in stijl in een landelijke en dorpse omgeving maar ook met alle faciliteiten van het dorp Vleuten en de stad Utrecht in de buurt.

Heeft u belangstelling? We houden u graag op de hoogte. Schrijf u nu in op www.haarzichtvleuten.nl voor alle nieuws, het huidige woningaanbod en informatie over Haarzicht!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Haarzicht algemeen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
510
Type woningen
2-onder-1-kap, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden