Haarzicht algemeen

Utrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Omgeven door historie en natuur worden in Haarzicht circa 510 nieuwbouwwoningen gebouwd. Uw keuze voor Haarzicht maakt u op goede gronden. Allereerst vanwege de verschillende woningtypen, zoals rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-één-kap-, vrijstaande woningen en vrije kavels, welke zowel als koop- als vrije sector huurwoningen beschikbaar komen. Daarnaast de stedelijke faciliteiten van Vleuten en Utrecht in de nabijheid, en de rust en ruimte van het oerhollandse landschap waarin Haarzicht gelegen is.

Haarzicht is een plek om zuinig op te zijn vanwege de rijke historie en de natuur. Hier wonen is een voorrecht; het is wellicht de laatste keer dat u zo’n kans krijgt in dit deel van Nederland. Ziet u zichzelf al in Haarzicht wonen en het gebied doorgeven aan de volgende generaties? Schrijf u in, dan houden wij op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Haarzicht algemeen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
510
Type woningen
2-onder-1-kap, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden