Utrechtse Hoogte

Utrecht - Utrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.
Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

UTRECHTSE HOOGTE
Leidsche Rijn Centrum wordt steeds aantrekkelijker om te wonen, werken, winkelen en uit te gaan. Wij zijn één van de teams die een uitwerkingsplan maken voor de locatie direct naast station Leidsche Rijn. Het centrum van Leidsche Rijn ligt op slechts enkele fietsminuten van het centrum van Utrecht. Op deze plek geniet je straks van het mooiste uitzicht over Utrecht, op wel 140 meter hoogte.

Voor we de plannen verder uitwerken is het belangrijk voor ons om te weten hoe jij hier wilt wonen en werken. Welke voorzieningen wens je? Hoe belangrijk is een auto voor je? Zomaar enkele vragen die we je heel graag willen stellen om erachter te komen hoe jij het liefste wilt wonen en leven. Met jouw hulp kunnen wij een passend plan opstellen die zo goed mogelijk aansluit bij jouw wensen. Daarom zijn jouw wensen belangrijk! Meld je aan via: https://www.utrechtsehoogte.nl.

Wat zijn jouw wensen? Wij horen het graag!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Utrechtse Hoogte
Koopwoningen
800
Huurwoningen
400
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Bijgebouwen
Kantoor
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden