The Nature

Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

€ 569.000,- tot € 569.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
116 - 116m2
Inhoud
307 - 307m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Wil je komend voorjaar verhuizen en heb je de voorkeur voor nieuwbouw? Dan is dit schitterende top-appartement aan de Louis Armstronglaan echt de moeite waard om verder te bekijken! De appartementen zijn momenteel in aanbouw en zullen naar verwachting aan het einde van het 2e kwartaal van 2020 worden opgeleverd. Vanaf het appartement, gelegen op de bovenste etage heb je een schitterende view over Leidsche Rijn.

Ben jij op zoek naar een hagel nieuw appartement die je naar eigen smaak kunt inrichten? Dan is dit schitterende penthouse echt wat voor jou! Met een riante doorzon woonkamer, moderne open leefkeuken, drie ruime slaapkamers, moderne badkamer en schitterende buitenruimtes, zal dit appartement aan al jouw woonwensen voldoen.

De locatie in de gewilde woonwijk Terwijde is perfect. Terwijde is centraal gelegen ten opzichte van alle voorzieningen. Voor alle dagelijkse voorzieningen kun je namelijk terecht in Winkelcentrum Terwijde of Leidsche Rijn Centrum. Ook voor ontspanning kun je terecht bij de bioscoop of horeca in Leidsche Rijn Centrum. Toch de voorkeur voor Utrecht stad? Geen probleem, in 15 minuten fiets je naar de binnenstad of bereik je de stad in 4 minuten met de trein vanaf station Leidsche Rijn. Ook de autobereikbaarheid is perfect. Er is een goede ontsluiting op de uitvalswegen A2 en A12.

Het appartement wordt met een badkamer en compleet sanitair opgeleverd. Je hoeft alleen naar eigen smaak een keuken, wandafwerking en vloeren uit te zoeken en kunt verhuizen.

Het voldoet aan de laatste vereisten en is zeer duurzaam, gasloos en het appartementencomplex is voorzien van zonnepanelen.

Het fraaie appartement is naar verwachting in het 2e kwartaal van 2020 al te betrekken! Wij sommen nog de voordelen op van dit appartement:
- Volledig ingerichte badkamer en toilet;
- Riante terrassen op het zuiden;
- 3 slaapkamers;
- Woonoppervlakte vanaf ca. 92 m2;
- Bouwjaar 2019;
- Kosten leveringsakte inbegrepen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Aarzel niet een maak snel een afspraak!

Meer informatie

Kenmerken

Project
The Nature
Koopwoningen
1
Prijs
€ 569.000,- tot € 569.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Stadsverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Stel je vraag

Contact

Beumer Makelaardij B.V.
Meerndijk 7
3454HM De Meern
vvanbrakel@beumer.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden