The Nature

Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

€ 673.000,- tot € 673.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
116 - 116m2
Inhoud
302 - 302m3
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Wil je over enkele maanden verhuizen? Dan is de project The Nature wat voor jou! De schitterende penthouses zijn reeds opgeleverd en per direct te betrekken. Kortom nieuwbouw kopen zonder te hoeven wachten.

Project The Nature bestaat uit 52 appartementen en 19 eengezinswoningen welke zijn gelegen in de wijk Terwijde te Utrecht.

Appartementen:
De penthouses in The Nature zijn net even anders. Ze hebben een zeer functionele plattegrond met een lichte doorzon woonkamer met 2 terrassen (noord en zuid) en open leefkeuken, drie slaapkamers, een badkamer, apart toilet en een berging. Momenteel zijn de laatste 2 penthouses van project The Nature in verkoop.

Zoek jij een appartement gelegen op 10 minuten van het bruisende centrum van Utrecht? Dan is het nieuwbouwproject Nature echt iets voor jou! De locatie is snel te bereiken per auto, fiets of openbaar vervoer. Station Leidsche Rijn Centrum is op enkele minuten loopafstand te bereiken en per auto ben je binnen 5 minuten op de A2.

Leidsche Rijn Centrum ligt op 5 minuten loopafstand. In dit nieuwe stadshart vind je een ruim aanbod aan winkels en horeca. Daarnaast bevindt winkelcentrum Terwijde ook op 5 minuten loopafstand. Kortom aan voorzieningen geen gebrek.

Wil je wonen in The Nature, Terwijde-Utrecht? Dat kan alsnog, neem contact met de makelaar op voor het plannen van een bezichtiging.

Meer informatie

Kenmerken

Project
The Nature
Koopwoningen
2
Prijs
€ 673.000,- tot € 673.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Stadsverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden