Online Marketing Bureau CliQi

Centraal in Utrecht: Parkblok - Hooge Steenen

Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

€ 726.500,- tot € 815.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
180 - 225m2

Over dit project

ROYALE HERENHUIZEN, CENTRAAL IN UTRECHT - DE BOUW GAAT NOG VOOR DE ZOMER VAN START !

HET PARKBLOK IN HOOGE STEENEN, EEN TOP LOCATIE
Het Parkblok is onderdeel van project Hooge Steenen, op 10 minuten fietsen van hartje Utrecht en op loopafstand van centrum Leidsche Rijn. Aan een fraai park in Leidsche Rijn Centrum Oost verrijzen 29 duurzame en royale herenhuizen. Een top locatie nabij uitvalswegen en openbaar vervoer waar je heel lang met plezier kunt blijven wonen en genieten van voorzieningen en cultuur in de omgeving. De 18 fraaie appartementen die onderdeel uitmaken van het plan zijn al verkocht.

START BOUW JUNI/JULI 2020.
De bouw van het Parkblok start nog voor de zomer van 2020.

FANTASTISCH WONEN
De herenhuizen zijn 180 tot 225 m2 groot over 4 woonlagen, met wisselende plafondhoogten tot 4 meter. Stijlvolle trappen en vide geven een bijzondere beleving. Schitterende baksteen architectuur, fraaie details en een afwisselend straatbeeld met erkers en Franse balkons. Het klassieke karakter uit de 19e eeuw, duurzaamheid en comfort van nu.
Aan de achterzijde van de woning kan je genieten van een heerlijke tuin, met handig achterpad, de meeste met berging. Bij elke woning hoort een eigen parkeerplaats én (kelder)berging in de parkeergarage. Uiteraard zijn de woning duurzaam gebouwd, met uitstekende isolatie, gasloos en zonnepanelen op het dak. De prijzen zijn vanaf €725.000,- v.o.n. Bekijk de beschikbare woningen op de projectwebsite.

WONEN & WERKEN OF LEVENSLOOPBESTENDIG? HET KAN!
Veel opties maken de woningen geschikt voor elke doelgroep, zoals een woonhuislift, extra slaapkamers of praktijk aan huis. Een uitbouw, eigen opgang vanuit de parkeergarage/kelderberging of oplaadpunt voor een elektrische auto, dat kan ook. Vraag naar de mogelijkheden.

LEIDSCHE RIJN CENTRUM OOST
Deze wijk behoort tot het centrum van Leidsche Rijn en ligt uiteraard aan de oostelijke zijde ervan. De wijk onderscheidt zich van andere wijken in Leidsche Rijn door de levendigheid en compacte, stedelijke bebouwing. De straatjes en het hoogteverschil doen je straks wellicht denken aan de binnenstad. En zoals de naam Parkblok al zegt: aan een royaal park. Mensen zitten op bankjes voor de deur, planten groeien langs de gevel en kinderen spelen op straat of in het park. Een praatje is zo gemaakt.

CONTACT
Ons team is ontzettend enthousiast over Hooge Steenen. Dat enthousiasme delen we graag met jou door er voor je te zijn. Voor alle vragen over de verkoop en informatie over de woningen in Hooge Steenen staan de makelaars voor je klaar:


Beumer Garantiemakelaars
030 – 6776000
nieuwbouw@beumer.nl

Ons Huis vastgoed
030 – 2312161
info@onshuisvastgoed.nl


www.hoogesteenen.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Centraal in Utrecht: Parkblok - Hooge Steenen
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
47
Prijs
€ 726.500,- tot € 815.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden