Huren in Zijdebalen fase 3

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Utrecht - Utrecht
Toekomstig aanbod

€ 900,- tot € 2.350,-

Kenmerken

Woonoppervlak
65 - 115m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Huren in Zijdebalen - woonblok 3

Het project Zijdebalen bestaat uit 4 woonblokken met groen aangelegde binnentuinen. De eerste 2 woningblokken zijn opgeleverd en alle appartementen zijn verkocht en verhuurd.

De bouw van woonblok 3 is momenteel in volle gang en naar verwachting zal dit woonblok in de zomer worden opgeleverd (prognose). Dit woonblok met diverse gevels is een markant woongebouw met in totaal 73 appartementen, in oppervlakte variërend van circa 65 tot circa 115 m². Ga je voor een maisonnette of een gelijkvloers 3-kamer appartement met eigen buitenruimte? Op de begane grond of op de 6e verdieping.

De woning: van alle gemakken voorzien

De badkamer is ingericht met een afsluitbare inloopdouche, brede wastafel en designradiator. De volledig ingerichte witte keuken met zwart composiet werkblad van het merk Bruynzeel, beschikt over Siemens inbouwapparatuur zoals een koel vries-combinatie, combi oven/ magnetron, elektrische kookplaat, afwasmachine en afzuigkap. Er zijn 5 TOP appartementen met een Siematic keuken.

De appartementen hebben een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon, dakterras, daktuin of loggia. Naast een bergruimte in de woning, hebben de woningen ook een berging in de kelder onder het gebouw. Veel appartementen hebben hun eigen parkeerplek in de eigen parkeergarage onder het woongebouw.

Interesse om hier te wonen? Schrijf je in als geïnteresseerde en blijf automatisch op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We starten in april/mei met de verhuur. En in de zomer kan je er al wonen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in Zijdebalen fase 3
Huurwoningen
73
Huurprijs
€ 900,- tot € 2.350,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden