Online Marketing Bureau CliQi

DeBuurt Utrecht

Utrecht
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Nieuwbouw in het Centrum van Utrecht Overvecht
Overvecht is een dynamische wijk in Utrecht. Het bruist er van het talent. Er leven veel ideeën en wensen om de wijk nog mooier te maken. Op deze plek bieden wij een podium voor al dit talent, ideeën en wensen.

Overvecht leeft!
Deze opkomende wijk ten noordwesten van het centrum van Utrecht heeft een enorme kwaliteitsslag gemaakt. De vele vernieuwingen, restauraties en andere herstructurerende ingrepen in de wijk hebben duidelijk een positief effect.
Overvecht is een zeer groene wijk met brede lanen en oevers. Heerlijk om langs te wandelen, een frisse neus te halen en te genieten van de zon. Overvecht heeft een hoog voorzieningenniveau, met onder andere Shoppingcenter Overvecht. Je vindt er alles voor je dagelijkse boodschappen in verschillende supermarkten, bakkers en slagers. En er zijn ook drogisterijen en een bloemenwinkeltje. Daarnaast kun je voor een cadeau of iets leuks voor jezelf naar hartenlust shoppen in de vele leuke modezaken. De NPD zal dit verder aanvullen met een mix van horeca, dienstverlening en ontmoeting.

En de binnenstad op slechts 10 minuten fietsen..
In 10 minuten fietsen of 15 minuten met de bus ben je ook de in binnenstad van Utrecht. Lekker shoppen in de winkels langs de Oudegracht of aan Vredenburg. Een terrasje pakken op Neude. Of naar een concert of dansen in Tivoli, het poppodium van Utrecht. Altijd druk, altijd gezellig. Succesvol door het gevarieerde programma: de ene week een internationale band, de volgende week een aanstormend talent.

NPD wordt de nieuwe woon-hotspot van de stad! Een heerlijke plek om te wonen, werken of geïnspireerd te raken.

Op de kop van Overvecht, gelegen naast Shoppingcenter Overvecht, ontwikkelt AM de komende jaren een nieuw stuk centrum met een mix van wonen, werken en ontmoeten. Tussen het Shoppingcenter Overvecht en de Brailledreef ligt een strook bebouwing met voormalige loodsen van de Nederlandse Pakket Dienst. Hier wordt ruimte gemaakt voor de ontwikkeling van, onder andere, circa 350 nieuwe woningen, horeca, dienstverlening en andere activiteiten. Een aanvulling op het huidige winkelcentrum en echt een plek voor bewoners van Overvecht.
Overvecht is een wijk die je ziet groeien. En juist op deze plek, in het hart van Overvecht, wordt een nieuw project gerealiseerd: NPD. Ontdek ook de charme van NPD, gelegen tussen Shoppingcenter Overvecht en de Brailledreef. NPD wordt de nieuwe woon-hotspot van de stad!

Meer informatie

Kenmerken

Project
DeBuurt Utrecht
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
350
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden