Leeuweplaats

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

€ 220.750,- tot € 709.000,-

Over dit project

VERKOOP GESTART: Je kunt je inschrijven als reservekandidaat op www.leeuweplaats.nl

Leeuweplaats:
Stedelijk maar groen wonen. Smalle stegen en brede lanen, gevelstoepjes en herkenbare architectuur, dat is hoe project ‘Leeuweplaats’ zich het beste laat omschrijven. Het plan wordt gekenmerkt door een fraaie stedelijke buitenrand (geïnspireerd door de Utrechtse Art-Deco-stijl), met een verrassende, intieme binnenkant en zeer hoge uitgangspunten ten aanzien van duurzaamheid en circulariteit. In het hart van het plan ligt een binnenplaats welke openbaar toegankelijk is.

Leeuweplaats is een interessante aaneenschakeling van ruimten (steeg, twee pleinen en een groen vizier) met elk een eigen karakter.

Leeuweplaats biedt woningen voor zowel starters als gezinnen. Minimaal 30% van de woningen heeft een V.O.N. prijs van maximaal €220.000,- (prijspeil 1-1-2018). Er is weloverwogen gekozen om enkel grondgebonden woningen met flexibele en eenvoudig aan te passen plattegronden te handhaven, zo blijven de woningen toekomstbestendig. De woningen langs de Tweede Muntmeesterlaan kenmerken zich door wisselende gevels en deze woningen krijgen standaard een hogere verdiepingshoogte op de begane grond. De woningen langs het Oeverpark vormen een meer stedelijke wand langs deze natuurlijke ruimte.

In het plan worden de wensen van potentiele kopers vooraf meegenomen in het ontwerp. Er zullen meerdere contactmomenten zijn met de kopers inzake de plattegronden van de woningen, de erfafscheidingen, de invulling van de gemeenschappelijke ruimtes (zoals de parkeerhoven en de binnenplaats) en mogelijke extra duurzaamheidsopties.

Binnen de populaire wijk Leeuwesteyn neemt deelplan ‘Leeuweplaats’ een bijzondere plaats in:

- Op steenworp afstand van de Utrechtse binnenstad
- Rustig en kindvriendelijk gelegen
- Een intieme binnenplaats met zitgelegenheid met ruimte voor eigen invulling
- Parkeerruimte nabij de woning
- Zeer laag energieverbruik
- Grenzend aan het schitterende Oeverpark

Meer informatie

Kenmerken

Project
Leeuweplaats
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
95
Prijs
€ 220.750,- tot € 709.000,-

Locatie

Stel je vraag

Contact

Beumer Makelaardij B.V.
Meerndijk 7
3454HM De Meern
r.otter@beumer.nl

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden