Latona Apartments - 30 nieuwe appartementen

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

vanaf € 1.450,-

Kenmerken

Woonoppervlak
57 - 97m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 3

Over dit project

Project Latona Apartments - 30 nieuwe appartementen te huur in het centrum van Utrecht

Nog 7 appartementen beschikbaar!

Wil je wonen in een luxe appartement van fijn formaat met een zonovergoten balkon of ruime tuin? Latona Apartments maakt je dromen werkelijkheid. Aan de Maliebaan, in het gewilde centrum van Utrecht, worden 30 huurappartementen in de vrije huursector gerealiseerd.
Locatie: Je vindt Latona Apartments in de mooiste buurt van de stad Utrecht, verscholen achter de herenhuizen aan de Maliebaan. Dicht bij het hart van de stad, en toch zo rustgevend en makkelijk te bereiken. De locatie biedt alles wat je nodig hebt met voorzieningen binnen handbereik. Je wandelt zo naar de Nachtegaalstraat en de Burgemeester Reigerstraat. Daar vind je supermarkten, mooie winkels, gezellige cafés en restaurants. Bovendien ben je maar tien minuten verwijderd van het hart van de stad. Het openbaar vervoer is uitstekend, met 5 minuten ben je op centraal station Utrecht. Ook met de auto ben je zo de stad uit. Kortom een prachtig appartement op een ideale locatie!
Appartementen: In Latona Apartments komen twee- en driekamer appartementen met een woonoppervlakte variërend van 57 m2 tot 97 m2. Elk van de 30 appartementen heeft een buitengewoon mooie afwerking, helemaal klaar voor jou. Je hoeft niets meer te doen, je kunt straks direct verhuizen. Luxe sanitair, afgewerkte wanden en vloeren, weelderige gordijnen, (inbouw) ledverlichting en een jaloersmakende maatwerkkeuken met inbouwapparatuur. De maatwerkkeuken is uitgerust met een combi-oven, koel-vriescombinatie, inductiekookplaat, afzuigkap en vaatwasser. Verder zijn alle woningen voorzien van een vaste eettafel in dezelfde uitvoering als de keuken. Je hoeft alleen nog je eigen eetkamerstoelen aan te schuiven en je eethoek is compleet.

Elk van de appartementen heeft een inpandige opbergruimte en een eigen berging in de kelder. Er is ook een aparte ingang naar de kelder waar je je fiets in je eigen berging kan zetten. Optioneel heb je de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren op het afgesloten terrein.
De hoogwaardig afgewerkte appartementen zijn te huur vanaf €1.450,- per maand. De huurprijs varieert afhankelijk van het woningtype en afmeting. Je hebt de mogelijkheid voor het huren van een parkeerplaats voor circa € 100,- per maand.
De appartementen in Latona Apartments worden naar verwachting in het 4e kwartaal van 2018 opgeleverd (prognose december 2018). Meer informatie vind je op de projectwebsite www.iamlatona.nl.

Huren bij Latona Apartments
De verhuur verloopt volledig online. Maak een account aan via www.iamlatona.nl. Met een account kun je je officieel inschrijven voor een woning. Je kunt via je account de benodigde documenten uploaden die we nodig hebben om je gegevens te controleren. Als er meerdere liefhebbers voor hetzelfde appartement zijn, dan wordt de woning aan de best passende kandidaat toegewezen. Houd de nieuwsbrieven daarom goed in de gaten om niets te missen!

Key facts
30 appartementen variërend van 57 m2 tot 97m2 woonoppervlakte;
Twee- en drie kamerappartementen met tuin of ruim balkon en eigen berging in de kelder en mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats voor circa € 100,- per maand.
Huurprijzen: Vanaf circa € 1.450,- per maand (exclusief gas, water en licht). Het voorschot voor de servicekosten bedraagt circa € 75,- per maand.
Afwerkingsniveau: Luxe turn-key oplevering met luxe sanitair, moderne keuken met inbouwapparatuur, afgewerkte wanden, luxe vloeren, moderne gordijnen en (inbouw) ledverlichting
Huurtermijn: Minimaal 1 jaar
Oplevering: Verwacht 4e kwartaal 2018 (prognose december 2018)
Projectwebsite www.iamlatona.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Latona Apartments - 30 nieuwe appartementen
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
30
Huurprijs van
€ 1.450,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Zuiden
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Huur
Verwarming
Vloerverwarming
Balkon
10 tot 15 m2, groter dan 15 m2
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden