Rijnschemaan Utrecht te Pablo Picasso Straat Utrecht

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Utrecht
Actueel aanbod

€ 800,- tot € 900,-

Kenmerken

Woonoppervlak
45 - 91m2
Inhoud
117 - 237m3
Aantal kamers
1 - 3

Over dit project

Woongebouw Rijnsche Maan

De voorliefde voor de Amsterdamse School laat zich zien in het robuuste ontwerp van dit woongebouw Rijnsche Maan. Een woongebouw met 68 appartementen, 1 woon-/werkunit en stallingsgarage voor 66 auto’s.

De prominente hoek in Utrecht aan de Pablo Picassostraat en Parkzichtlaan heeft een afgeronde hoek met daarop een prachtige erker. Om de hoek te versterken, is de ronde hoek vanaf de voorgevel doorgetrokken over de gevel aan de Parkzichtlaan.

Een grootse entree, de verspringende lijnen in de metselwerkgevel, de witte lijn die de plint van het gebouw volgt, bloemkozijnen en de op het oog willekeurige indeling van de gevel die juist met veel aandacht is ingedeeld. Het is een robuust gebouw met oog en liefde voor detail. Daarmee heeft dit indrukwekkende gebouw een stoer en toch elegant karakter.

De vermoedelijke oplevering vindt plaats eind augustus/begin september 2018.


Omgeving

De Rijnsche Maan is gelegen aan de Pablo Picassostraat 217 tot en met 285 in Utrecht Leidsche Rijn, gelegen in de wijk Het Zand. Door de verschillende nieuwbouwprojecten die momenteel lopen, ontwikkelt de wijk zich in een levendige woonbuurt met een rijke mix aan inwoners. Van singles tot gezinnen, waarbij alle leeftijdscategorieën zijn vertegenwoordigd. Door de ligging nabij het nieuwe winkelcentrum Leidsche Rijn Centrum zijn alle voorzieningen in de nabije omgeving te vinden.

Op steenworp afstand is het station Leidsche Rijn te bereiken. Ook zijn de A2 en A12 nabijgelegen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rijnschemaan Utrecht te Pablo Picasso Straat Utrecht
Huurwoningen
68
Huurprijs
€ 800,- tot € 900,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden