Wonen in Leeuwesteyn

Utrecht - Utrecht
Toekomstig aanbod

Over dit project

Wonen in Leeuwesteyn, Utrecht
Leeuwesteyn wordt een 'echte Utrechtse' wijk. De plek vormt letterlijk de verbinding tussen het oude en nieuwe Utrecht.

Over onder andere de woningindeling en het binnenterrein kan worden meegedacht. Wilt u graag een groene omgeving met weinig privé en een grote (gedeelde) binnentuin? U kunt als toekomstige bewoner invloed hebben op Leeuwesteyn.

Gelegen aan het Amsterdam Rijnkanaal en het Willem Alexanderpark, in de directe nabijheid het nieuwe Leidscherijn Centrum en ook de culturele voorzieningen van de oude binnenstad van Utrecht binnen handbereik; Leeuwesteyn heeft het!

Wij willen in de nabije toekomst graag met u invulling geven aan een nog te ontwikkelen deelplan in de wijk Leeuwesteyn. U kunt hier daarvoor nu al uw woonwensen kenbaar maken via de website www.woneninleeuwesteyn.nl en zo uw droomhuis een stukje dichterbij te halen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Leeuwesteyn
Type woningen
Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden