Veemarkt

Utrecht
Toekomstig aanbod

Over dit project

De WoonMarkt in Veemarkt, Utrecht
In de wijk Veemarkt zijn wij bezig om De WoonMarkt tot ontwikkeling te brengen. Het bijzondere van de wijk Veemarkt is dat alle woningen in Mede-Opdrachtgeverschap ontwikkeld zullen worden. De bewoners maken de wijk! U bepaalt zelf wat de indeling is van uw toekomstige woning, hoe groot uw woning is en welk kleur gevel uw woning moet krijgen. Hierdoor ontstaat een divers en stedelijk straatbeeld.

Ook over het gedeelde binnenterrein kan worden meegedacht. Wilt u graag een groene omgeving met weinig privé en een grote (gedeelde) binnentuin? Welke speeltoestellen mogen er komen voor uw kinderen? Wenst u een autovrije binnentuin? U kunt als toekomstige bewoner zo veel mogelijk invloed hebben op De WoonMarkt..

Meer informatie

Kenmerken

Project
Veemarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden