De Parkwachter

Utrecht
Actueel aanbod

€ 430.000,- tot € 679.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
99 - 237m2
Aantal kamers
3 - 5

Over dit project

Binnenkort in verkoop, 4 LUXE GROTE PENTHOUSES! Klik hier voor meer informatie over penthouses Type O en type P.

De verkoop is in volle gang. Nog enkele appartementen te koop!

De appartementen of liever ‘aparkments’, ‘parklofts’ en 'penthouses', bieden een zee van ruimte en een unieke kans om extra duurzaam te wonen aan Park Leeuwesteyn, dat gelijktijdig met het gebouw wordt ontwikkeld.
Het nieuwbouwproject wordt een bijzonder grootse oase van rust en ontspanning tussen het levendige centrum van Leidsche Rijn en het centrum van Utrecht. In deze video legt de projectontwikkelaar uit wat er zo bijzonder is aan De Parkwachter.
 
De kenmerken van De Parkwachter zijn:
·       Woonoppervlakten van ca. 100 m² tot circa 240 m²
·       Veel 4 kamerappartementen 
·       Grote buitenruimte aan de parkzijde en op het zuiden
·       Plafondhoogtes van 2,70 tot 3,50 m met plaatselijke vides van wel 4,5 en 6 meter hoog
·       Inclusief vloerverwarming én vloerkoeling
·       Direct aan het toekomstige Park Leeuwesteyn
·       Alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand

Bekijk hier de brochure van de Parkwachter

Bijzondere architectuur
Naast bovenstaande kenmerken heeft De Parkwachter er nog een aantal, namelijk de architectuur en de service Butler Point. In de volgende video vertelt de architect Groosman over de bijzondere architectuur van De Parkwachter en in de volgende video vertelt Butler Point wat deze service betekent voor De Parkwachter.

Duurzaamheid
In De Parkwachter vinden wij duurzaamheid een erg belangrijk aspect. Uiteraard gelden er voor nieuwbouwprojecten bepaalde duurzaamheidseisen, maar voor dit prachtige gebouw vonden wij dat niet voldoende en doen we er een extra schep bovenop. Voor de kenners onder u: De EPC van een nieuwbouwhuis dient 0,4 te zijn, terwijl deze bij De Parkwachter maar liefst -0,2 is. Dat betekent dat het gebouw energie oplevert! Dit doen we onder andere met gesloten bronnen warmte– en koude opslag in de grond, triple glas, gasloos, zonnepanelen en nog veel meer.

De Duurzaamheidshypotheek
Omdat De Parkwachter zeer duurzaam gebouwd zal worden, heeft u de mogelijkheid om via VORM Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen. Meer weten? Bekijk hier de video van de kick-off van De Parkwachter over de Duurzaamheidshypotheek.

De locatie
De Parkwachter wordt gerealiseerd in het prachtige Leidsche Rijn Centrum, langs de Madridstraat en aan het grote toekomstige Park Leeuwesteyn. Een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee u op de snelweg A2 zit. Daarnaast bent u via de Dafne Schippersburg binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

De Planning
De start van de bouw is gepland voor eind 2018 en De Parkwachter zal half 2020 worden opgeleverd.

Interesse?
De appartementen zijn inmiddels in verkoop. Binnenkort start verkoop van de 4 penthouses: Type O en type P. 
Heeft u interesse in een woning in De Parkwachter ? Schrijf u hier in en we houden u op de hoogte.
Download hier alle beschikbare verkoopdocumenten van De Parkwachter.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Parkwachter
Start verkoop
2018 (3e kwartaal)
Koopwoningen
43
Prijs
€ 430.000,- tot € 679.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden