De Parkwachter

Utrecht
Actueel aanbod

€ 679.000,- tot € 679.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
194 - 194m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Wonen in De Parkwachter
De woningen in De Parkwachter bieden een zee van ruimte en een unieke kans om extra duurzaam te wonen aan Park Leeuwesteyn. Het nieuwbouwproject wordt een bijzonder grootse oase van rust en ontspanning tussen het levendige centrum van Leidsche Rijn en de binnenstad van Utrecht. In deze video legt de projectontwikkelaar uit wat er zo bijzonder is aan De Parkwachter.

Nog één unieke woning beschikbaar!

*Parkloft bouwnummer 1 beschikbaar - 194 m2 vanaf € 679.000,- v.o.n. inclusief twee parkeerplaatsen.
*Inspiratie op doen voor jouw mogelijke toekomstige woning? Klik hier!
Bijzondere architectuur
De Parkwachter heeft bijzondere kenmerken, namelijk de architectuur en de service Butler Point. In de volgende video vertelt de architect Groosman over de bijzondere architectuur van De Parkwachter en in de volgende video vertelt Butler Point wat deze service betekent voor De Parkwachter.

De locatie
De Parkwachter wordt gerealiseerd in het prachtige Leidsche Rijn Centrum, langs de Madridstraat en aan het grote toekomstige Park Leeuwesteyn. Een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee u op de snelweg A2 zit. Daarnaast bent u via de Dafne Schippersbrug binnen no-time in het gezellige centrum van Utrecht.

Parkeren
Het parkeren in de Parkwachter gebeurt grotendeels met behulp van een innovatief parkeerliftsysteem. Dit systeem wordt wereldwijd toegepast, is veilig in gebruik en werkt snel. In deze video ziet u hoe het systeem functioneert.

De Planning
De bouw is inmiddels gestart in september 2019. De verwachting is dat De Parkwachter medio 2021 zal worden opgeleverd.

De Duurzaamheidshypotheek
Omdat De Parkwachter zeer duurzaam gebouwd zal worden, heeft u de mogelijkheid om via VORM Sales & Finance een Duurzaamheidshypotheek af te sluiten. Zo is in De Parkwachter de 10-jaars basisrente van de Duurzaamheidshypotheek 1,15% en 20-jaar 1,50%! De Duurzaamheidshypotheek is verkrijgbaar via VORM Sales & Finance. Klik op deze link voor meer informatie. Meer weten? Bekijk hier de video van de kick-off van De Parkwachter over de Duurzaamheidshypotheek.

Ik wil meer informatie.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Parkwachter
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
43 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 679.000,- tot € 679.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden