De Parkwachter

Utrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

BINNENKORT IN VERKOOP!

In het centrum van Leidsche Rijn aan het park Leeuwensteyn in Utrecht, vlak bij het nieuwe winkelgebied, wordt een prachtig appartementengebouw van ruim 40 mooie appartementen ontwikkeld. De appartementen zijn ruim en luxueus, hebben grote buitenruimten en een prachtige ligging en oriëntatie op de zon. Het wordt een duurzaam appartementengebouw met zonnepanelen, zowel op het dak, als in de gevel, en met warmte en koude terugwinning uit de grond. De vloerverwarming, en -koeling zorgt voor een behaaglijk binnenklimaat. En met de ondergrondse parkeergarage is parkeren geen probleem. Luxueus wonen met alle voorzieningen onder handbereik, dat is wonen in De Parkwachter!

In de lente van 2018 start VORM Ontwikkeling B.V. met de verkoop van dit unieke, chique en prachtig gelegen plan met verschillende typen appartementen. 

De vrij-op-naamprijzen van de appartementen zijn nog niet bepaald. Vul het interesseformulier in via het tabblad "interesse" naast deze tekst en we houden u vrijblijvend op de hoogte van de aanstaande verkoop.

Duurzaamheidshypotheek
Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Parkwachter
Start verkoop
2018 (1e kwartaal)
Koopwoningen
40
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden