De Parkwachter

Utrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Op donderdag 5 juli 2018 vond in Boerderij De Vrijstaat de kick-off van De Parkwachter plaats. Op maandag 16 juli 2018 om 20:00 uur start de inschrijving van het Pre-Qualify proces. Download hier alle beschikbare verkoopdocumenten van De Parkwachter. 
 
Op één van de mooiste locaties van het moderne Utrecht-Leidsche Rijn verrijst de Parkwachter, een luxueus appartementengebouw met 43 koopappartementen in zes prachtige woonlage. De Parkwachter biedt u de unieke kans om extra duurzaam te wonen aan Park Leeuwesteyn. Hier wordt een grootse oase van rust en ontspanning ontwikkeld tussen het levendige centrum van Leidsche Rijn en de binnenstad van Utrecht. 

 De appartementen of liever áparkments', 'parklofts' en 'penthouses''variëren in grootte van ca. 100 tot ca. 240 m2. De plafondhoogten zijn bijzonder in De Parkwachter. Deze zijn hoger dan gebruikelijk bij nieuwbouw en variëren van 2,70 meter, 3,00 meter en 3,50 meter met plaatselijk vides van wel 4,50 meter en 6,00 meter hoog.

Alle appartementen hebben vloerverwarming én –koeling én hebben een grote buitenruimte aan de parkzijde, wat tevens pal op het zuiden is georiënteerd.

Bekijk hier de brochure van de Parkwachter

De Kenmerken van De Parkwachter zijn
* Woonoppervlakten van ca. 100 m2 tot circa 240 m2.
* Veel 4 kamerappartementen
* Grote buitenruimte aan de parkzijde en op het zuiden.
* Plafondhoogtes van 2,70 tot 3,50 m met plaatselijke vides van wel 4,5 en 6 meter hoog.
* Inclusief vloerverwarming én vloerkoeling
* Direct aan het toekomstige Park Leeuwesteyn.
* Alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand.
* Extra Duurzaam wonen (EPC -0,2).

Duurzaamheid
In De Parkwachter vinden wij duurzaamheid een erg belangrijk aspect. Uiteraard gelden er voor nieuwbouwprojecten bepaalde duurzaamheidseisen, maar voor dit prachtige gebouw vonden wij dat niet voldoende en doen we er een extra schep bovenop. Voor de kenners onder u: De EPC van een nieuwbouwhuis dient 0,4 te zijn, terwijl deze bij De Parkwachter maar liefst -0,2 is. Dat betekent dat het gebouw energie oplevert. Dit doen we onder andere met gesloten bronnen warmte– en koude opslag in de grond, triple glas, gasloos, zonnepanelen en nog veel meer. Hierover later meer.
 
De locatie
De Parkwacht wordt gerealiseerd in het prachtige Leidsche Rijn Centrum, langs de Madridstraat en aan het grote toekomstige Park Leeuwesteyn. Een fantastische locatie met alle dagelijkse voorzieningen, zoals bijvoorbeeld winkels, eetgelegenheden, scholen en gezondheidszorg, op loopafstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend te noemen, denk aan het nabijgelegen treinstation Utrecht Leidsche Rijn en de snelheid waarmee u op de snelweg A2 zit. Daarnaast bent u via de Dafne Schippersburg binnen no-time in de gezellige binnenstad van Utrecht.

De Planning
De kickoff vindt plaats op donderdag 5 juli aanstaande. De start van de bouw is gepland voor eind 2018 en De Parkwachter zal half 2020 worden opgeleverd.
  

Interesse
Vul het interesseformulier in via het tabblad "interesse" naast deze tekst en we houden u vrijblijvend op de hoogte van de aanstaande verkoop.

Duurzaamheidshypotheek
Via deze link vertellen wij u graag over de fantastische mogelijkheden die VORM Finance met de Duurzaamheidshypotheek voor u kan betekenen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Parkwachter
Start verkoop
2018 (3e kwartaal)
Koopwoningen
43
Type woningen
Appartement, Penthouse

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden