Hart van De Meern

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Utrecht - De Meern
Actueel aanbod

€ 420.000,- tot € 667.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
99 - 198m2
Kaveloppervlak
103 - 342m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

Hart van de Meern

Het plan Hart van De Meern is met aandacht ontworpen. Het stedenbouwkundig plan is kleinschalig, met veel ruimte voor groen en materiaalgebruik. In het plangebied zijn verschillende omgevingen ondergebracht met elk een eigen karakter. U kunt wonen aan het water, aan het groene plein, aan het park of aan de straat. Elk van deze omgevingen heeft zijn eigen unieke karakter waarbinnen het fijn wonen, (thuis)werken en spelen is.

Het plan bestaat uit 57 eengezinswoningen en 11 appartementen die gelegen zijn in de dorpskern van De Meern. De woningen variëren in woonoppervlakte van 127 m2 tot 198 m2. Alle woningen beschikken over een tuin en een parkeerplaats. De appartementen variëren van 99 m2 tot 133 m2 woonoppervlak en beschikken allemaal over een buitenruimte in de vorm van een balkon of een dakterras en een parkeerplaats.

De aandacht voor het stedenbouwkundig ontwerp wordt doorgezet tot in de architectuur van uw woonhuis. Er is veel diversiteit aangebracht in de verschillende woningtypes. Er is een zeer uitgebreid aanbod van types, zo is er voor elk wat wils. De woningen zijn ontworpen in een eigentijdse stijl die teruggrijpt op kenmerken uit de jaren 30 en 60. De horizontale belijningen, het afwisselende gevelmetselwerk in verschillende tinten, de verspringingen in goot en nok en de veranda’s aan de voorgevels zorgen voor een afwisselend en fraai gevelbeeld. Alle woningen zijn gasloos, voorzien van zeer goede isolatie, bodemwarmtepomp en veel woningen hebben zonnepanelen.

Het plan Hart van de Meern is uniek gelegen in de dorpskern van de Meern, bij de Castellumlaan en Zandweg. De kleinschalige dorpskern met haar Marekerk en ligging aan de Leidsche Rijn staan garant voor een comfortabele en fijne leefomgeving. Vanaf deze plek kunt u te voet gebruikmaken van de vele gemakken die De Meern te beiden heeft. De winkels, warme bakker en ijssalon zijn op loopafstand van uw toekomstige woning. De Meern is zeer goed ontsloten in de richting van Utrecht en omgeving met een HOV-halte om de hoek de A12 en A2 op 5 minuten rijden.

Geïnteresseerd in dit project? Ga voor meer informatie naar www.woneninhartvandemeern.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hart van De Meern
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
68
Prijs
€ 420.000,- tot € 667.500,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Vloerverwarming, Warmte Koude Opslag (WKO)
Balkon
Balkon
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Actueel

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden