Greenville Utrecht

Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

€ 368.665,- tot € 902.472,-

Kenmerken

Woonoppervlak
99 - 205m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 4

Over dit project

BOUW GESTART

IVM HET CORONAVIRUS is het bezoek in het informatiecentrum op de bouwplaats van Greenville helaas niet mogelijk.
Voor verdere informatie of bezoek aan ons kantoor kun je uiteraard met ons contact opnemen op telefoonnummer 030-6776000

Je kunt de projectwebsite (greenville-utrecht.nl) bekijken voor uitgebreide verkoopdocumentatie. Je kunt digitaal inschrijven via jouw Greenville account.

State of the art, van alle gemakken voorzien en groen: Greenville biedt woongemak op hoog niveau, in het levendige centrum van Leidsche Rijn en op een steenworp afstand van de binnenstad van Utrecht.
Midden in het nieuwe centrum van Leidsche Rijn in Utrecht vind je straks Greenville. Een prachtig duurzaam nieuwbouwproject dat ruimte geeft aan 93 luxe appartementen en 30 stadswoningen. Hier vind je de ruimte van Leidsche Rijn, maar ben je op steenworp afstand van Utrecht Centrum.

Groene oase in de stad
In veel opzichten is Leidsche Rijn een verrijking van de stad Utrecht. De woonomstandigheden zijn er ideaal: er is veel groen, alle voorzieningen zijn binnen handbereik en het historische stadshart is vlakbij.
Greenville wordt een bijzondere plek om te wonen. Ruime appartementen en woningen met prachtige privé terrassen en gesitueerd rond twee binnentuinen. Duurzaamheid staat centraal bij Greenville.
Greenville voorziet voor een groot deel in zijn eigen energie. Het volledige dakoppervlak wordt uitgerust met zonnepanelen. Maar dat is niet alles. Ronduit uniek zijn de zonnepanelen die verwerkt worden in de gevels: een slimme oplossing om nog meer energie op te wekken. En dat is niet alleen goed voor het milieu, maar dit betekent ook nog eens een flinke besparing op de energiekosten.

Bijzonder aan Green Ville:
Wonen in een groene oase
Energiezuinig wonen
Stijlvolle, state of the art architectuur
Gemeenschappelijke Stadstuin
Ruime privé buitenruimtes
Voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen

Veel variatie in woningtypes
Er is enorm veel variatie in zowel de uitstraling en indeling van de appartementen als de woningen. Zo variëren de woonoppervlaktes van 40m² tot circa 200 m² bij de 93 appartementen. De 30 stadswoningen zijn er tussen circa 80 m² tot circa 175 m².

Nog enkele appartementen in de verkoop. De bouw is in oktober 2018 gestart.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Greenville Utrecht
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
123
Prijs
€ 368.665,- tot € 902.472,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Overdekte parkeerplaats
Verwarming
Groene Energie, Vloerverwarming
Overige
Oplaadpunt elektrische auto
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Bioscoop/theater, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Winkelcentrum, Ziekenhuis

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden