Ronduit Utrecht

Utrecht - Utrecht
Toekomstig aanbod

€ 300.000,- tot € 750.000,-

Over dit project

Ronduit Utrecht ligt op een unieke plek aan het Amsterdam-Rijnkanaal. Vlakbij de Daphne Schippersbrug en de Utrechtse binnenstad worden te midden van groen, 32 royale herenhuizen en 8 appartementen worden gebouwd.

De woningen kenmerken zich door optimale flexibiliteit. Wonen, werken en zorgen kunnen moeiteloos onder één dak worden samengebracht. Een fraai in het oog springend kenmerk is de diversiteit in architectuur. De eigentijdse interpretatie van typisch Utrechtse stijliconen geeft het ontwerp een uniek, ronduit Utrechts, karakter.

Leeuwesteyn wordt een duurzame, groene, stedelijk woonbuurt aan de westkant van het Amsterdam Rijnkanaal. Een buurt met een Utrechts karakter; stedelijk maar groen, smalle stegen en brede lanen, gevelstoepjes en herkenbare architectuur. Terrassen, trappen en hellingen overbruggen het hoogteverschil van circa 8 meter tussen het Willem-Alexanderpark en het Amsterdam-Rijnkanaal.
De buurt verbindt oud en nieuw Utrecht.

In Leeuwesteyn wordt energie opgewekt en water op eigen terrein geborgen. De bestaande en nieuwe bomen en beplanting zorgen samen met de omliggende parken voor een goede balans tussen natuur en bebouwing die bijdraagt aan een gezonde stedelijke woonomgeving.

Heeft u belangstelling? Vul dan het formulier in en maak uw woonwensen kenbaar. Wij houden u daarna op de hoogte van de ontwikkelingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Ronduit Utrecht
Koopwoningen
40
Prijs
€ 300.000,- tot € 750.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Penthouse, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden