Your Urban Space Your Us 15 New Build

Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

€ 327.500,- tot € 369.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
130 - 153m2
Kaveloppervlak
107 - 279m2
Aantal kamers
6

Over dit project

Op 15 minuten fietsen vanaf het centrum vind je in Kanaleiland Your Urban Space.
Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning in Utrecht dan zou je zo maar hier je favoriete huis kunnen vinden. In Your Us 15 New Build komen 24 grote nieuwbouw eengezinswoningen met wel 6 slaapkamers! De tuinen zijn diep en liggen gunstig op de zon, de ramen zijn groot en de architectuur is modern. En als je wat bijzonders wilt, dan zijn er 2 op de hoek gelegen 'specials'. Deze hebben 3 grote slaapkamers, een werkkamer op de begane grond en 2 heerlijke dakterrassen. Waar vind je dat nog in Utrecht?

Het woningaanbod van nieuwbouw eengezinswoningen
Er zijn 16 tussenwoningen, 4 hoekwoningen en 2 eindwoningen met drie volledige woonlagen en een woonoppervlakte van circa 130 m². Met 6 slaapkamers zijn deze nieuwbouwwoningen in Kanaleneiland heel geschikt voor een groot gezin. Je kunt overigens in de optionele sfeer kiezen voor het samenvoegen van kamers, zodat je bijvoorbeeld een geweldige inloopkast kunt maken of een ruime werkkamer. Kortom ... als je op zoek bent naar ruimte, dan vind je het hier.

NU IN VERKOOP!
De verkoop van Your Us 15 is gestart. De inschrijving sluit op maandag 23 oktober 2017 om 12.00 uur. Via jouw Your Urban Space account kun je je inschrijven. Je kunt maximaal 10 voorkeuren aangeven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Your Urban Space Your Us 15 New Build
Koopwoningen
24
Prijs
€ 327.500,- tot € 369.500,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden