Reykjavik

Utrecht
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Wonen met Scandinavische allure, en dat gewoon in ons eigen Utrecht. Aan het Reykjavikplein in Leidsche Rijn worden 149 luxe huurappartementen en studio’s gerealiseerd. Hier woon je met de luxe van koop en het gemak van huur. Een complete luxe keuken met inbouwapparatuur, fraai afgewerkte badkamer, eigen buitenruimte én een gezamenlijke binnentuin. Alles wat je wenst. De ligging is echt ideaal. In de meest centrale stad van Nederland, met de binnenstad van Utrecht op 5 kilometer afstand. Met het openbaar vervoer en via de fietsboulevard ben je er zo. Bovendien woon je tegenover het Leidsche Rijn centrum treinstation en ben je binnen 5 minuten op de snelweg. Verrassend dichtbij.

Nieuwbouwcomplex Reykjavik wordt uiterlijk begin 2019 opgeleverd. In het 3e kwartaal van 2018 start online de verhuur. Schrijf je op www.hureninreykjavik.nl nu alvast in voor de nieuwsbrief en blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Vrije sector & inkomensrichtlijnen
De appartementen in Reykjavik worden verhuurd in de vrije sector met huurprijzen boven de € 710,68 per maand. Je krijgt geen huurtoeslag, hoeft niet ingeschreven te staan bij de gemeente Utrecht of hier te wonen om een appartement te kunnen huren. Je moet voldoende inkomen hebben. Ga uit van de richtlijn: minimaal bruto maandinkomen van 4 x de huurprijs per maand. De huurprijzen zijn nog niet bekend.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Reykjavik
Start verkoop
2018 (3e kwartaal)
Huurwoningen
149
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden