Groenewoud

Utrecht - Utrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Nieuw stukje Utrecht

Ontwikkeling nieuwe woonwijk ‘Groenewoud’

Op vrijdag 12 mei 2017 tekenden de gemeente Utrecht, Loostad en KWS een intentieverklaring waarmee partijen een stap zetten tot het verplaatsen van de Asfaltcentrale Utrecht. In het gebied ten noorden van de Prins Clausbrug wil Loostad Vastgoedontwikkeling uit Apeldoorn samen met de gemeente woningbouw realiseren. Daarvoor is verplaatsing van de asfaltcentrale een voorwaarde.

Het gebied tussen Prins Clausbrug en de Taatsendijk heeft een oppervlakte van ongeveer 24 hectare. Hier kunnen 1.000 tot 1.500 woningen gebouwd worden. Het gebied kenmerkt zich door de ligging aan het Amsterdam Rijnkanaal en ligt in de buurt van voorzieningen zoals Winkelcentrum Kanaleneiland en Leidsche Rijn Centrum. De planning is om medio 2019 het stedenbouwkundig plan vast te stellen. Vanaf 2022 wordt dit een nieuw stukje Utrecht én een fantastische woonplek voor 1000 tot 1500 huishoudens in verscheidene doelgroepen.

Planning

Naar verwachting zal in 2022 de eerste fase in verkoop gaan.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Groenewoud
Koopwoningen
1000
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Hoekwoning, Tussenwoning

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden