Your Urban Space 14

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
56 - 74m2
Inhoud
133 - 192m2
Aantal kamers
3 - 4

Over dit project

De verkoop van Your Us 14 aan de Trumanlaan is gestart! Dus als Utrecht jouw stad is? En je wilt er heel graag een betaalbaar appartement kopen dat je helemaal naar je eigen wens kunt afwerken en inrichten, dan kan dat weer in Your Urban Space. Volg het via de website en Facebook, en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Want zeg nu zelf, wat is er leuker dan straks te wonen in deze vernieuwde buurt in een mooie, gezellige stad die altijd leeft?

Dit is het vierde appartementengebouw waarin we grondig gerenoveerde appartementen gaan verkopen. De voorgaande drie zijn razendsnel verkocht. Iedereen is erg enthousiast en ziet de appartementen van Your Us als de kans op een eigen koophuis in Utrecht.

In Your Us 14 heb je keuze uit nieuw, dat zijn de appartementen op de begane grond, of bestaand, dat zijn de appartementen op de verdiepingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Your Urban Space 14
Koopwoningen
70

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden