Huren in Antoniuskwartier

Utrecht - Utrecht
Actueel aanbod

vanaf € 1.050,-

Kenmerken

Woonoppervlak
113 m2
Aantal kamers
4

Over dit project

Kent u Antoniuskwartier al? Deze nieuwe wijk ligt aan de noordkant van Utrecht in de wijk Overvecht, gelegen langs de Vecht en aan de overzijde van de Geuzenwijk. Het is een heerlijk thuis voor de bewoners van deze prachtige nieuwbouw eengezinswoningen in Utrecht.

Wie in Antoniuskwartier woont, heeft het getroffen. De eengezinswoningen zijn gebouwd naar de karakteristieke jaren '30 architectuur. En om de wijk heen wordt het omliggende landschap gekenmerkt door veel groenstroken en bomen. De autoluwe opzet zorgt er samen met de groene zone met speelplekken voor, dat Antoniuskwartier ook een paradijs wordt voor kinderen.

Terwijl u volop van het groen geniet, heeft u tegelijk alle voorzieningen van de stad Utrecht binnen handbereik. Ook voor een boodschap of zorgvoorzieningen hoeft u nooit ver. In luttele minuten loopt u naar Shopping Center Overvecht waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen en net dat beetje meer. En wilt u naar het centrum van Utrecht, dan bent u daar zo met de fiets.

De woningen zijn gemiddeld 113 m² groot en de huurprijzen variëren van ¤ 1.060,- en ¤ 1.125,- per maand.

Wonen in Antoniuskwartier betekent wonen in een comfortabele nieuwbouw woning in Utrecht, van sfeer en alle gemakken voorzien en met het park voor uw deur!

Verwachte oplevering: maart 2018

Voor alle informatie en inschrijving voor nieuwbouwproject Antoniuskwartier verwijzen wij u naar onze makelaar of :
www.hureninantoniuskwartier.nl

Like de Facebook-pagina & volg alle updates!
https://www.facebook.com/hureninantoniuskwartier/

Meer informatie

Kenmerken

Project
Huren in Antoniuskwartier
Huurwoningen
30
Huurprijs
€ 1.050,-

Voorzieningen

Overige
Zwembad
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Sportcomplex, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden