Lokaal nieuws maandag 27 december 2021 Bron: Utrecht - Laurierkwartier

3 coronaproof tips tijdens de feestdagen

Ook tijdens deze ‘lockdown’ zijn er genoeg leuke dingen te doen in de omgeving tijdens de feestdagen! We geven je graag een aantal coronaproof tips.  

 

Wandel in het Licht

Tijdens een speurtocht voor jong en oud door de wijk ga je via foto’s en codes op zoek naar de juiste antwoorden. Die leidt je langs foto’s met een qr-code, waarbij elke foto een stukje van het kerstverhaal laat zien en horen. De speurtocht vind je via deze link, de bingokaarten waarop je elk punt kan aankruisen vind je via het facebookevent.

WinterFabrique

Bij de WinterFabrique op Lage Weide kan het allemaal; van disco schaatsen tot curling. Met een echte outdoor schaatsbaan van 1.000m2 en 6 curlingbanen die gezellig zijn ingericht, muziek, warme drankjes en hapjes kun je je dagelijks vermaken. Lees meer over WinterFabrique.

Kerst-experience Wasstraat De Meern

De Wasstraat De Meern is omgetoverd tot een sfeervol Winter Wonderland. Tot 6 januari kun je je medemens een hart onder de riem steken door de kerst-experience in de wasstraat mee te maken. Per wasbeurt doneer je 1 euro aan de Voedselbank Leidsche Rijn. Met een blinkend schone auto draag je bij aan een goed doel bij Wasstraat De Meern.    

 

Wij wensen jullie fijne feestdagen en een geweldig 2022!

 

 

Meer weten over Utrecht - Laurierkwartier

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden