Lokaal nieuws zaterdag 20 november 2021 Bron: De Haar Buyten

De woningen in de boerderij zijn klaar

De drie woningen die Bouwbedrijf Paardenkooper in opdracht van MBB Ontwikkeling in de boerderij gerealiseerd heeft, zijn klaar. Op vrijdag 19 november heeft Paardenkooper de woningen opgeleverd.

Aansluitend is MBB Ontwikkeling op zaterdag 20 november jl. met de verkoop van de woningen gestart. Er vond een, corona-proof georganiseerd, evenement op locatie plaats waarbij de makelaars van Beumer geinteresseerden de woningen hebben laten zien.

Heeft u ook interesse in één van de drie woningen, maar was u niet in de gelegenheid bij het verkoopevenement te zijn? U kunt bij Beumer een inschrijfformulier opvragen en het ingevulde en getekende formulier tot 3 december a.s. 12.00 uur bij Beumer inleveren.

Bij vragen staat Beumer tot uw beschikking via 030-6776000 of per mail nieuwbouw@beumer.nl

 

Meer weten over De Haar Buyten

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden