energie vergelijken
Lokaal nieuws woensdag 03 november 2021 Bron: Utrecht - Laurierkwartier

Verhuur 69 middenhuur woningen gestart

Vanaf woensdag 3 november kan je via Woningnet je interesse voor de 69 middenhuur woningen in Laurierkwartier kenbaar maken. Je kan je aanmelden voor het type eengezinswoning, het type maisonnette of voor het type appartement. 

 

De advertenties worden tot woensdag 17 november gepubliceerd. Daarna nodigen we je uit om je voorkeur per huisadres op te geven. 

Bekijk de advertenties op Woningnet >>
Bekijk hier de verschillende woningtypes op de website van Laurierkwartier >>

Middenhuurwoningen via Woningnet
Middenhuur woningen worden in eerste instantie aangeboden via Woningnet. Dat is conform de afspraken die zijn vastgelegd in het Stadsakkoord van de gemeente Utrecht. Geïnteresseerden die zich via Woningnet voor een type woningen aanmelden, krijgen dus voorrang bij de toewijzing. 

Lees hier hoe de inschrijving in zijn werk gaat >>

Let op: voor deze woningen kun je geen huursubsidie aanvragen.

Meer weten over Utrecht - Laurierkwartier

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden