Lokaal nieuws vrijdag 29 oktober 2021 Bron: De Haar Buyten

Nog een halve maand tot de oplevering!

Nog een halve maand en dan worden de drie woningen in de boerderij opgeleverd.

Op dit moment verricht Bouwbedrijf Paardenkooper uit Kockengen de laatste werkzaamheden aan de drie woningen in de boerderij in Haarzuilens. De woningen worden midden november aan MBB Ontwikkeling opgeleverd. En wat is het mooi en ruim geworden.

Inmiddels zijn de dekvloeren in de woningen bnr. 2 en bnr. 3 aangebracht en is de schilder bezig om het schilderwerk af te ronden. De vloer van de grote hobbyruimte (onbenoemde ruimte) op de begane grond is op 28 oktober aangebracht. Het daglicht dat via de authentieke stalramen en door de grote glasvlakken van de dubbele deuren in de langsgevel naar binnen komt, geeft de ruimte sfeer.

Indien u geinteresseerd bent in één van deze drie woningen bent u van harte welkom op de Start van de verkoop die plaatsvindt op zaterdag 20 november a.s. van 11.00 tot 15.00 uur bij de boerderij op de Ockhuizerweg 35 in Haarzuilens.

Er is dan een team van Beumer Garantiemakelaars aanwezig.

Meer weten over De Haar Buyten

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden