Online Marketing Bureau CliQi
Lokaal nieuws maandag 18 oktober 2021 Bron: De Haar Buyten

De energielabels van de drie woningen in de boerderij zijn binnen!

MBB Ontwikkeling heeft vandaag de energielabels van de drie woningen in de boerderij ontvangen.

MBB Ontwikkeling heeft een geaccrediteerd adviesbureau gevraagd energielabels aan te vragen voor de drie eengezinswoningen in de boerderij. Vanaf 1 januari 2021 is daarvoor een nieuwe wettelijke procedure van toepassing waarbij de adviseur door middel van een uitgebreide inventarisatie ter plaatse alles in kaart brengt en de labels aanvraagt bij de Rijksoverheid.

Vandaag ontving MBB Ontwikkeling de labels. De aandacht die bij de transformatie is besteed aan een goede isolatie van vloeren, wanden en dak heeft zich vertaald in de energielabels: 3 x label A.

De combinatie van ruim, charmant en rustiek wonen in een boerderij enerzijds en energiezuinig wonen in een label-A woning anderzijds is uniek te noemen.

Meer weten over De Haar Buyten

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden