Lokaal nieuws maandag 20 september 2021 Bron: Utrecht - Laurierkwartier

Verhuur Fase II gestart: 17 vrije sector eengezinswoningen

Vandaag, op maandag 20 september, is de verhuur van Fase II om 10 uur gestart: 17 vrije sector eengezinswoningen van type De Linde en De Wilg. Je woont hier op een geweldige plek, vlakbij Leidsche Rijn Centrum. Dus volop winkels en gezelligheid dichtbij. 

 

De Linde en De Wilg zijn ruim en licht en hebben een leefkeuken aan de achtertuin. Deze grenst aan de fijne groene besloten binnentuin. Dat is zowel binnen als buiten volop genieten! De inschrijving sluit op woensdag 29 september om 10 uur. 

Bekijk de huurprijzen, sfeerplattegronden, tuinontwerp en nog veel meer >>

 

Schrijf je in voor het Open Huis

Op donderdag 23 september ben je van 15.30 uur tot 17.10 uur van harte welkom tijdens het Open Huis in De Linde (Kattenkruidweg 19) en De Wilg (Kattenkruidweg 21). Je kunt deze middag een kijkje nemen in deze woningen in aanbouw. Via jouw account bij 'Direct regelen' kun je een bezichtiging boeken van 20 minuten. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Dus ben je geïnteresseerd in een van deze vrije sector eengezinswoningen, meld je dan aan voor het Open Huis>>

Meer weten over Utrecht - Laurierkwartier

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden