Online Marketing Bureau CliQi
Lokaal nieuws vrijdag 06 augustus 2021 Bron: Utrecht - Laurierkwartier

3 redenen waarom je in Laurierkwartier wilt wonen

Er is een heel scala aan redenen te bedenken waarom je in Laurierkwartier zou willen wonen maar als we er drie mogen kiezen, dan zijn het de volgende: de ligging tussen de stad en het groen, de goede bereikbaarheid en het uitgebreide aanbod aan verschillende woningtypes. Zo is er voor ieder wat wils. Van appartementen vanaf 60 m2 tot eengezinswoningen tot 133 m2. Lees meer over de 3 belangrijkste redenen waarom je in Laurierkwartier wilt wonen.  Laat je overtuigen en mis deze mooie woonkans niet!  

 

1. Stads, ruim én groen

In Laurierkwartier woon je tussen parken, op loopafstand van Leidsche Rijn Centrum en op fietsafstand van de gezellige binnenstad van Utrecht. Leidsche Rijn heeft een stads aanbod van winkels, cultuur en goede restaurants, maar ook ruimte om te spelen, te groeien, te sporten, te leven. En verrassend veel leuke plekken voor jong en oud!

 

2. Goed bereikbaar

Je kunt vanuit Leidsche Rijn echt alle kanten op. Laurierkwartier ligt vlak bij het NS-station Utrecht Leidsche Rijn en het busstation. Via de Stadsbaan zit je binnen 5 minuten op de A2 richting Amsterdam of Den Bosch of op de A12 richting Den Haag of Arnhem. En via de Gele Brug of de Dafne Schippersbrug over het Amsterdam-Rijnkanaal fiets je in no time naar het centrum van Utrecht.

 

3. Uitgebreid aanbod, voor ieder wat wils

In Laurierkwartier komen 97 huurwoningen in 10 verschillende types. Er komen 47 eengezinswoningen en 50 appartementen. Zo is er altijd een woning die bij jou past. Alle woningen in Laurierkwartier hebben een royaal balkon, terras of tuin. Een aantal kijkt uit over het groen voor de deur, of grenst aan de prachtige gemeenschappelijke binnentuin. Hier ontmoet je jouw buren om samen te eten en spelen kinderen veilig buiten. Dat is fijn thuiskomen!

De woningen gaan in 2 fases in verhuur. De inschrijving voor de eerste 11 vrije sector huurwoningen is nu gesloten. De overige midden- en vrije sectorhuurwoningen gaan na de zomer in verhuur en zijn naar verwachting eind 2021/begin 2022 gereed. Het woningaanbod is nu alvast te bekijken. Zo kom je alvast meer te weten over de verschillende types die in verhuur gaan en kun je je vast goed oriënteren. Zodra de verhuur start laten we dit weten via de nieuwsbrief. Zorg dus dat je deze ontvangt en je bent als eerste op de hoogte van de start verhuur! 

Meer weten over Utrecht - Laurierkwartier

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden