energie vergelijken
Lokaal nieuws maandag 12 juli 2021 Bron: De Haar Buyten

Afbouw en Start verkoop van de boerderij

De afbouw van de boerderij vordert: gevelkozijnen en -beglazing zijn geplaatst, plafonds en wanden worden aangebracht en kabels en leidingen worden gelegd. De grote dakterrassen van de woningen met bouwnummers 2 en 3 krijgen vorm. Het uitzicht op het omringende natuurlandschap is subliem. De verkoop van deze drie grote woningen start op zaterdag 18 september 2021.

De woning met bouwnummer 1 heeft een woonoppervlak van circa 258 m2, de woning met bouwnummer 2 een woonoppervlak van circa 226 m2 en de woning met bouwnummer 3 een woonoppervlak van circa 227 m2. Daarnaast beschikt iedere woning op de begane grond over een grote ongeïsoleerde ruimte voor hobby, opslag of het stallen van bijvoorbeeld een oldtimer. Bij de woning met bouwnummer 3 is die ruimte circa 118 m2 groot. Ook een royale tuin of een royaal dakterras ontbreekt niet.

De verkoop van de drie woningen in de boerderij start op zaterdag 18 september a.s. van 11.00 uur tot 15.00 uur op locatie Ochuizerweg 35 Haarzuilens. Er is dan een team van Beumer Garantiemakelaars aanwezig.

De verkoopprijzen zullen begin september a.s. worden vastgesteld.

Bouwbedrijf Paardenkooper verwacht de woningen in oktober 2021 gereed te hebben.

Meer weten over De Haar Buyten

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden