Online Marketing Bureau CliQi
Lokaal nieuws donderdag 08 juli 2021 Bron: Utrecht - Laurierkwartier

Kijkje bij Laurierkwartier

In Laurierkwartier komen 47 heerlijke eengezinswoningen. In het filmpje van de makelaar zie je gezinswoning De Esdoorn. Deze woningen zijn al verhuurd maar geven een goed beeld van hoe het hier wonen is. Alle woningtypes Esdoorn zijn verhuur. De toekomstige bewoners krijgen half juli de sleutel. 

In de tweede fase gaan nóg eens 36 eengezinswoningen in verhuur. Variërend van 90 tot 125 m2, zowel middenhuur als vrije sectorhuur. 

Daarnaast gaan ook nog 50 appartementen in verhuur in verschillende types en afmetingen. Hier woon je heerlijk te midden van het groen én aan een fijne binnentuin. Hier ontmoet je je buren bij een van de picknickbanken, spelen kinderen vrij en veilig samen met de buurkinderen, moestuinier je (samen met je buren of alleen) of ben je lekker actief bezig.  Dat is volop genieten!

Ook wonen in Laurierkwartier? We houden je graag op de hoogte van de start verhuur van de 2e fase. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Meer weten over Utrecht - Laurierkwartier

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden