Online Marketing Bureau CliQi
Lokaal nieuws woensdag 02 juni 2021 Bron: Utrecht - Laurierkwartier

Eén wereld rondom de gezamenlijke binnentuin

De binnentuin dient écht als verlengstuk van jouw woning. Door te investeren in een grote, groene binnentuin kijk je vanuit iedere woning groen weg. Zo kun je heerlijk in de tuin, op het balkon of in de woonkamer zitten en genieten van het uitzicht! Naast het vele groen in de tuin heb je in het midden ook een strip met verschillende voorzieningen voor alle leeftijden. 

 

Groene vingers

Bewoners met groene vingers kunnen hun hart ophalen in Laurierkwartier. De binnentuin wordt professioneel onderhouden (daar betaal je servicekosten voor), maar je bent ook geheel vrij om zelf te schoffelen, onkruid te wieden of je eigen groenten te verbouwen. In de prachtige, groene binnentuin vind je namelijk zes moestuinbakken én een deelkas. Verbouw hier je eigen groenten en fruit er vervolgens samen met jouw buren van te genieten aan een de gezamenlijke eetplekken. 

Sport en spel

Op het plein zijn verschillende sport en spelvoorzieningen, mét valdempende ondergrond! Zo kunnen kinderen op het dek hun evenwicht oefenen op een van de evenwichtsbalken, heerlijk spelen op een van de speelheuvels én is er voor de allerkleinste een glijbaan. 

Op het maaiveld zijn er verschillende speelvoorzieningen voor de wat oudere kinderen (en volwassenen). Zo kun je hier terecht voor een potje tafeltennis aan de tafeltennistafel. Er omheen zijn multifunctionele betonnen zitjes, die ook als stapstenen kunnen dienen. Zo hoeven de kids zich niet te vervelen tijdens het wachten op hun beurt. Tot slot is er nog een verdiept trapveldje mét ingebouwde doeltjes voor uren voetbalplezier!

Ontspannen

Natuurlijk is er in de binnentuin ook veel ruimte voor ontspanning. Zo kun je heerlijk een boekje lezen in het gras, of drink een wijntje aan een van de picknicktafels. Ook vind je door de hele binnentuin losse zitjes verscholen tussen de beplanting. En zijn jouw kinderen druk aan het voetballen? Dan kun je gebruik maken van de zittreden op de grote trap om ze aan te moedigen! 

Maar het is ook heerlijk om een stukje te lopen door de binnentuin. Zo ontmoet je je buren, kun je plannen maken voor een buurtfeest in de tuin en geniet je van de kinderen die samen spelen. De binnentuin is aan alle zijden toegankelijk, zodat niet alleen bewoners maar ook voorbijgangers verleid worden tot een bezoekje. Ook kun je gemakkelijk de wijk in om te gaan hardlopen of om, via de royale doorgang aan de Rijnkennemerlaan, de fiets te pakken.

Meer weten over Utrecht - Laurierkwartier

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden