Lokaal nieuws woensdag 02 juni 2021 Bron: Utrecht - Laurierkwartier

Proces van inschrijven

De verhuur van de eerste 11 vrije sector eengezinswoningen in Laurierkwartier is gestart! Hieronder leggen we je stap voor stap uit hoe je kans kunt maken op één van de eengezinswoningen. Schrijf je uiterlijk woensdag 9 juni, 10.00 uur in!

 

Proces van inschrijving

1. Log in op je persoonlijke account op de website. Heb je deze nog niet? Maak hem dan hier aan. 

2. Klik op 'online inschrijven'

3. Vul alle gevraagde gegevens volledig en naar waarheid in

4. Upload je Inkomensverklaring van de Belastingdienst en een UWV afschrift 'Arbeidsverleden en loongegevens'

5. Geef aan naar welk(e) eengezinswoning(en) je voorkeur uitgaat

6. Onderteken het formulier en klik op 'verzenden'

7. Na de sluiting vindt de loting plaats en worden de dossiers beoordeeld. Dit zal ongeveer 2-3 dagen in beslag nemen. Daarna ontvang je bericht of je ee nwoning (voorlopig) toegewezen krijgt.

Download het document 'Huurvoorwaarden Laurierkwartier' voor meer informatie over de gevraagde documenten en inkomenscriteria.

N.B.: Zonder de verplichte documenten kan je niet meeloten voor een (voorlopige) toewijzing. De documenten zijn met behulp van DigiD gratis te downloaden op de websites van de Belastingdienst en het UWV.

 

Welke documenten heb ik nog meer nodig?

Zodra je een woning in Laurierkwartier (voorlopig) toegewezen krijgt heb je 3 dagen de tijd om deze te accepteren, anders vervalt de toewijzing. Zodra je de woning accepteert hebben we een aantal aanvullende documenten nodig. Je hebt 4 dagen de tijd om deze te verzamelen en te uploaden in jouw account. 

Uittreksel basisregistratie personen bij de gemeente waar je momenteel ingeschreven staat
Een recente werkgeversverklaring
3 recente loonstroken
3 bankafschriften met de meest recente loonstortingen 
Uittreksel BKR (via www.bkr.nl)
Indien van toepassing een kopie partneralimentatie / echtscheidingsconvenant. 

Wanneer de documenten akkoord zijn ontvang je de digitale huurovereenkomst. De eengezinswoningen worden al in juli opgeleverd. Zo woon je nog deze zomer in jouw nieuwe woning!

Meer weten over Utrecht - Laurierkwartier

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden