Lokaal nieuws woensdag 02 juni 2021 Bron: Utrecht - Laurierkwartier

Verhuur eerste 11 woningen is gestart!

De verhuur van de eerste 11 vrije sector eengezinswoningen uit fase 1 in Laurierkwartier is gestart! Je hebt tot woensdag 9 juni, 10.00 uur om je in te schrijven. De verhuur verloopt in 2 fases.

In totaal komen er 47 eengezinswoningen en 50 appartementen in de midden- en vrije sector huur in Laurierkwartier. Bekijk hier direct het huuraanbod en schrijf je snel in voor de woning van jouw keus. De woningen worden al in juli opgeleverd! Bij oplevering is de binnentuin en de parkeergarage nog niet gereed en zijn de omliggende woningen en de appartementen nog in aanbouw/afbouw. Deze zijn naar verwachting eind 2021/begin 2022 gereed.

Meer informatie over het proces van inschrijven lees je hier.

Meer weten over Utrecht - Laurierkwartier

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden