Online Marketing Bureau CliQi
Lokaal nieuws woensdag 19 mei 2021 Bron: Utrecht - Laurierkwartier

Eerste woningen op 2 juni in verhuur!

In Laurierkwartier komen 47 eengezinswoningen en 50 appartementen in de midden- en vrije sector huur. De verhuur verloopt in 2 fases. En we hebben goed nieuws, want de eerste 11 vrije sector huurwoningen gaan op woensdag 2 juni in verhuur!

 

De 11 vrije sector eengezinswoningen van type De Esdoorn gaan op woensdag 2 juni om 10.00 uur in verhuur. Hier heb je een heerlijke voor- én achtertuin. Je hebt tot woensdag 9 juni 10.00 uur om je in te schrijven. De oplevering van deze woningen is in juli. Zo woon je deze zomer nog in jouw nieuwe huis! Bij oplevering is de binnentuin en de parkeergarage nog niet gereed en zijn de omliggende woningen en de appartementen nog in aanbouw/afbouw. Schrijf je in als geïnteresseerde om direct een bericht te ontvangen zodra de verhuur is gestart!

Prognose start verhuur fase 2

Naar verwachting gaan de overige 86 midden- en vrije sector huurwoningen na de zomer in verhuur. Deze woningen worden begin 2022 opgeleverd. Houd voor meer informatie onze nieuwsbrief in de gaten.

Meer weten over Utrecht - Laurierkwartier

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden