Lokaal nieuws woensdag 31 maart 2021 Bron: Hart van De Meern

Ijssalon Zomers en Punt Makelaars in Hart van De Meern

Ijssalon Zomers en Punt Makelaars, beiden gevestigd aan De Meerndijk in De Meern, hebben een ruimte gekocht in de plint van het appartementengebouw Hart van De Meern. 

Ijssalon Zomers en Punt Makelaars, gevestigd aan De Meerndijk in De Meern, hebben beiden een ruimte gekocht in de plint van het appartementengebouw in Hart van De Meern. Zodra het appartementengebouw gereed is, zullen zij verhuizen naar hun nieuwe locatie.

Daarmee is de plint van het gebouw volledig gevuld.

Wij zijn verheugd dat deze mooie bedrijven hebben gekozen voor Hart van De Meern. De transparante plint van het appartementengebouw biedt hen volop zichtbaarheid op deze aantrekkelijke plek, aan het kerkplein, in het dorpshart van De Meern.  

 

Meer weten over Hart van De Meern

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Utrecht.

Aanmelden